KOMŠIJE SE TRUDILE DA GA MOTIVIŠU! Otkrile šta je bio okidač Nišliji da se RAZNESE BOMBOM!

Autor:

Hronika

29.07.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije potresene nakon saznanja da se otac dvoje dece u Nišu razneo bombom, kažu da je eksplozija bila stravična.

KOMŠIJE SE TRUDILE DA GA MOTIVIŠU! Otkrile šta je bio okidač Nišliji da se RAZNESE BOMBOM!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

Komšije, kao i lokalni sveštenik, primetili su da je Nišlija B. J. nakon gubitka posla značajno promenio ponašanje.

Prema svedočenju njegovih suseda, svi su se trudili da mu pomognu, ali on nije mogao da prebrodi taj težak period.

- Primetio sam da je bio u depresiji, već nešto više od dva meseca otkad je ostao bez posla. Bio je vidno potišten. Žalio se kako je ostao bez posla i kako za sve treba dosta novca. Žao mi je što se ovo desilo jer su mu deca zaista divna, kao i supruga koja je zaposlena u jednoj fabrici - kažu komšije B. J. (53) iz niškog naselja 9. maj koji je stradao juče ujutru nakon što se razneo bombom u porodičnoj kući, prenosi Blic.

Kako nije želeo nikoga da povredi od svojih članova porodice i suseda, B. J. se prema svedočenju meštana ovog niškog naselja, popeo na terasu na potkrovlju, seo i aktivirao kašikaru.

- Strašno je to što se desilo, nismo imali takav slučaj u kraju. Deca su mu divna, ima sina koji će još malo završiti osnovnu školu i ćerku koja je na pola srednje škole - pričaju komšije.

Meštani naselja 9. maj smatraju da je gubitak posla bio prelomni trenutak kada se njihov komšija B. J. promenio.

- Imao je kombi kojim je svake noći u 3.30 kretao na posao i razvozio prehrambene namirnice po trgovinskim objektima. Šta se desilo da on ostane bez posla ne znam, ali je to očigledno uticalo na njega. Jedan komšija mu je pre mesec dana ponudio da mu plati da mu ofarba prozore i drvenariju na kući kako bi ga malo motivisao da pregrmi težak period. Ali, mislim da B. J. nije se toga prihvatio - navode komšije.

Takođe dodaju da je Nišlijino ponašanje primetio i sveštenik.

- Videvši da je promenio ponašanje i da je dosta potišten, lokalni sveštenik je ponudio B. J. da dođe kod njega u crkvu da mu čita molitve ne bi li ga nekako motivisao da nađe put iz teške situacije, ali se ni tamo nije pojavio - pričaju komšije iz naselja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading