Jovana Jeremić se PALI na ĆELAVE muškarce! Voditeljka obelodanila spisak FATALNIH ćelavaca na koje se LOŽILA!

Autor:

Zabava

21.07.2022

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić o ćelavim muškarcima.

Jovana Jeremić se PALI na ĆELAVE muškarce! Voditeljka obelodanila spisak FATALNIH ćelavaca na koje se LOŽILA!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić govorila je o ćelavim muškarcima koji su za nju fatalni, prenosi Informer.

- Ja sam žena koja voli ćelave muškarce, palim se na njih. To je zato što ćelav muškarac mora da ima šarm, ali i sve pored da bi opčinio jednu ženu kao što sam ja. Iskustvo mi je dokazalo da ćelavi muškarci imaju nešto više od onih koji imaju savršenu kosu i izgled. Napravila sam jednu retrospetivu ko su bili prvi pravi fatalni muškarci. Prvo su bili grčki glumac Teli Savalas i ruski Jul Briner. Nakon njih u holivud dolazi Brus Vilis, koji je za mene stvarno fatalan muškarac - priča Jovana i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić o ćelavim muškarcima

- Kao klinka volela sam fudbalera Zineida Zidana i on je obeležio moje detinjstvo kada je fudbal u pitanju. Kada su ekonomija i biznis u pitanju tu je i Miodrag Kostić za kojim su žene gubile glavu. Nataša Bekvalac je javno izjavila posle tri braka da je Miodrag Kostić bio muškarac njenog života. Iz muzičke industrije tu je Mili, sa kojim su me povezivali, ali naravno da ništa nisam imala sa njim. Kada je u pitanju politika na spisku najfatalnijih ćelavih muškaraca nalazi se Miloš Vukčević. Na spisku se nalazi i Slavoljub Muslin - rekla je Jovana Jeremić.

Podsetimo, nakon razvoda Jovana je odlučila da svoj ljubavni život čuva od očiju javnosti, ali je nedavno uhvaćena sa jednim nepoznatim muškarcem, koji je, između ostalog, ćelav.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić uhvaćena sa nepoznatim muškarcem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading