Boldvin snima u Beogradu, a od Albanaca uzeo pare za SRBOMRZAČKI projekat, pa priznao: Tražio sam da BOMBARDUJU SRBE!

Autor:

Zabava

21.07.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijam Boldvin sedi na dve stolice.

Boldvin snima u Beogradu, a od Albanaca uzeo pare za SRBOMRZAČKI projekat, pa priznao: Tražio sam da BOMBARDUJU SRBE!

Foto: Dragan Kadić

Južni vetar

Holivudski glumac Vilijam Boldvin dočekan je kao zvezda (i prijatelj) proteklog meseca, kada je u Beograd stigao na snimanje trećeg dela serije "Južni vetar - na granici". Iako se oduševio srpskim gostoprimstvom, našim glumcima i setom, nije mu trebalo dugo da obrne ćurak.

Republika

Foto: Profimedia

Vilijam Boldvin

Boldvin je sada glavna zvezda albanskih medija, kao jedan od aktera filma prištinskog reditelja Arbena Kastratija "Milošević i ja". Ali ne samo zbog toga već i zbog izjava koje daje.

OSTVARUJE SAN

- Srećan sam što ostvarujemo Arbenov san. Pažljivo sam pratio priču o tome šta se desilo u Bosni i ovde na Kosovu i bio sam veliki pristalica zajednice u SAD koja je vršila pritisak na Klintonovu administraciju i gurala je da interveniše. Voleo bih da se intervencija desila mnogo brže - istakao je Boldvin, koji je prvi put otkrio da je aktivno učestvovao u pripremama NATO bombardovanja 1999.

Republika

Foto: D. Kadić

Vilijam Boldvin glumi u ''Južnom vetru''

Film "Milošević i ja", kako navode albanski mediji, u režiji i prema scenariju Arbena Kastratija bavi se "stvaranjem slučajnog heroja". Ovaj projekat okupio je glumačku ekipu poznatih holivudskih, evropskih i kosovskih glumaca, među kojima su Vilijam Boldvin iz SAD, Žerar Depardje iz Francuske, ser Toni Robinson iz Velike Britanije, Marija Gracija Kučinota iz Italije. Krajnja tema filma, naravno, kao i kod svih sličnih projekata, predstaviti Srbe kao zlotvore, a kosovske Albance kao žrtve.

Boldvin je istakao da je prihvatio ulogu za film jer je scenario, pre svega, divan, moćan, atraktivan, neočekivan, zabavan, te da ima i super glumačku ekipu i izuzetno talentovane ljude.

AGENT CIA

Inače, Boldvin u Srbiji snima nastavak popularne franšize "Južni vetar", u kom zajedno s američkim kolegom Erikom Robertsom igra agente CIA. Miodrag Radonjić, jedan od producenata "Južnog vetra", nije želeo za naš list da komentariše Boldvinovo angažovanje u Prištini i poruke koje Amerikanac odatle upućuje.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Miodrag Radonjić o izjavama Vilijama Boldvina

- Ne zanimaju me takve gluposti i zaista nemam komentar - rekao je Radonjić, dok Miloš Biković i Miloš Avramović nisu odgovorili na naše pozive i poruke.

Depardje zaboravio gostoprimstvo!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žerar Depardje

Film "Milošević i ja" prati život albanskih porodica posle rata na Kosovu 1999. Film se snima u kamenom gradu - Đirokastra, u Albaniji. Glavnu ulogu u filmu glumi Žerar Depardje, čija je odluka da pristane da glumi u filmu koji će u lošem svetlu da prikaže državu za koju je govorio da ga impresionira iznenadila je mnoge ljude u Srbiji. Depardje je pre nekoliko godina posetio Srbiju, kada je srdačno dočekan uz boce vina, srdačne zagrljaje, a dočekao ga je lično u zgradi Vlade, u tom trenutku premijer Srbije, Aleksandar Vučić, koji se tada nadao da će Depardje na svakom mestu u svetu dobro i lepo govoriti o Srbiji. Izgleda da je zaboravio srpsko gostoprimstvo kada je pristao da igra u filmu koji Srbe prikazuje kao zločince.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading