Saša Kapor se OSUŠIO! Pevač otkrio način na koji je SMRŠAO!

Autor:

Zabava

20.07.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor smršao.

Saša Kapor se OSUŠIO! Pevač otkrio način na koji je SMRŠAO!

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official

Pevač Saša Kapor odlučio je da promeni stare navike i okrene se zdravom načinu života, pa je tako uspeo da za dva meseca skine osam kilograma, a kako kaže tu ne planira da stane.

- Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog cele ove situacije sa koronavirusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o "mentalnoj higijeni", a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam video da sam preterao i rešio sam da probušim kašiku. Poslednja dva meseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu - priča Kapor za Hit koji ne krije da mu je sve to teško palo:

Republika

Foto: Republia.rs

Saša Kapor smršao

- Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hleb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit.

 

 

Saša kaže da je najviše kilograma imao kada se prijavio za "Zvezde Granda":

- Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja "Zvezde Granda", ali sam uspeo kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading