Porodica manekenke koja se UBILA, na STRAVIČAN način saznala za JEZIVU tragediju: VRIŠTALA je od bola!

Autor:

Zabava

20.07.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako je Bojanina porodica saznala za njenu smrt.

Porodica manekenke koja se UBILA, na STRAVIČAN način saznala za JEZIVU tragediju: VRIŠTALA je od bola!

Foto: Printskrin/Instagram/bolemene

Manekenka Bojana Šarac sahranjena je u ponedeljak u Sremskim Karlovcima. Sebi je oduzela život, a kako njena porodica misli, iz nehata.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/bolemene

Bojana Šarac

Naime, porodica smatra da je ona želela da zaplaši dečka sa kojim je bila već dugo vremena u vezi, te da se ubila sločajno, a kako navode izvori za Informer, ona mu je neko vreme već pretila da će napraviti haos. Zbog svega toga, urađena je i autopsija.

- Policija je tog dana došla kod njene bake i tražila Bojaninu majku. Nadležni organi nisu joj odmah saopštili tragičnu vest, već su sačekali da pronađu nekog od roditelja. Baka ih je uputila gde da pronađu njenu ćerku i onda su joj saopštili šta se dogodilo. Žena je počela da vrišti od bola i odmah je došla medicinska pomoć. Policija joj je i rekla da je neophodno da se uradi autopsija, koja je pokazala da je telo bilo potpuno čisto i da nema tragova u organizmu alkohola ni drugih psihoaktivnih supstanci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading