Mia Borisavljević zbog LOŠEG ISKUSTVA na početku karijere priznala: Sve mi stvara NEPRIJATNOST!

Autor:

Zabava

21.07.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević progovorila o privatnom životu.

Mia Borisavljević zbog LOŠEG ISKUSTVA na početku karijere priznala: Sve mi stvara NEPRIJATNOST!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević

Mia Borisavljević je od svog prvog pojavljivanja na estradnoj sceni neko ko je privlačio veliku pažnju javnosti. Pored uspešne karijere, Mia je uspešna supruga i majka i poslovna žena, obaveze joj ne padaju teško i uživa u svemu što joj život nosi.

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević

Ona je sada u otkila kako gleda na nove generacije koje mogu da postanu populatne i preko društvenih mreža, s obzirom na to da je njen put bio dosta teži.

- Bili ste na mom nastupu u "Torch"-u večeras i videli ste da pevam i stare i nove pesme. Hitovi mogu da budu pesme i novog zvuka i u nekom "retro" fazonu. Dobra pesma je dobra pesma i po mom mišljenju ne postoji "ovo i ono vreme". Svako vreme donelo je neki novi trend. A hitovi su uvek ostajali. Ono što je drugačije sada nego ranije je to što su jako mlada deca danas na sceni i vrlo brzo se afirmišu što je vrlo zanimljivo - počinje Mia za Espreso i otkriva da nema predrasuda kada su pesme i izvođači u pitanju:

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević o mlađim kolegama

- Nemam predrasude zato što i među jutjuberima, tiktokerima... ima dosta dobrih talenata. A publika je ta koja na kraju presudi i odbaci ono što je bezveze, a prihvati nekoga ko ima harizmu i dobar glas. Niko ne može da nametne ništa na silu ako se to ljudima ne dopada - rekla je Mia

Mia takođe kaže, da početni dobar start ne predstavlja zagarantovani uspeh.

- Mislim da taj početni start ne određuje zagarantovani uspeh već da to zavisi isključivo od toga koliko će ko da se truditi tokom cele svoje karijere. Mnogo je bolje kada se prođe ta kafanska škola i kada se ide stepenik po stepenik, po meni je to neki pravi put. Kada neko postane zvezda preko noći zna da bude jako teško psihički i psihološki za tu decu koja na početku ne znaju da se nose sa stvarima koje ovaj posao donosi, i jako brzo može da dođe do razočarenja u očekivanja vezana za estradu. Verujte mi da je popularnost sve suprotno od onoga što neko misli da jeste - priča pevačica i otkriva koliko je njoj bilo teško da ostane prizemna pored svog uspeha koji je ostvarila:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mia Borisavljević o karijeri

- U takvim momentima ključnu ulogu igra porodično vaspitanje koje ponesete iz kuće. Nikada nisam smatrala da sam napravila ogroman uspeh, i uvek sam mislila da sam tek na početku. Sada na primer mislim da sam na sredini. Nisam imala idole, moj cilj nije da budem popularna već me je sudbina sama vodila. I sada ima ljudi koji me ne poštuju što je totalno OK jer najgore što možete da uradite na ovoj sceni jeste da ne ostavite nikakav utisak - kaže ona i otkriva kako je uspeva sve da postigne:

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević o poslu

- Jako je komplikovano sve jer zahteva mnogo odricanja i odličnu organizaciju, ali je prelepo i zato se sve sa lakoćom radi. Videćemo koliko ću dugo moći da guram ovaj tempo i šta će na kraju preuzeti primat.

Neretko se spekulisalo da iza nje finansijski stoje određeni muškarci, a ona već deceniju uživa u ljubavi sa Bojanom za koga se nedavno i venčala, a kako kaže da se ne bave istim poslom verovatno ne bi ni opstali kao par.

- Da se on bavi drugim poslom, verovatno se ne bismo ni viđali, a samim tim ova veza bi teško opstala. Mislim da je zato prednost što smo i Bojan i ja u istom poslu. Život sa muzičarem je jako lep, umeju da budu jako romantični i osećajni. Sa takvim čovekom život ne može da bude ni dosadan ni ružan. Nismo rivali, dopunjujemo se. Život nam se jednostavno - dešava.

Republika

Foto: Instagram.com

Mia Borisavljević o suprugu

Kako je u medijima samo kada ima poseban razlog za to, Mia kaže da bi najviše volela da se uopšte ne pojavljuje.

- Kada bih mogla da se bavim ovim poslom a da me nema uopšte u medijima, to bi bilo idealno. Pojavljivanje u medijima mi stvara neprijatnost, to je ujedno i najneprijatniji deo mog posla. Moje iskustvo sa novinarima na početku karijere je bilo vrlo negativno, tako da mi je to možda i stvorilo neku averziju - rekla je Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading