IZBODENA TRI POLICAJCA NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Jedan HITNO operisan, branili devojke od NASILNIKA!

Autor:

Zabava

18.07.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan incident na nastupu Teodore Džehverović.

IZBODENA TRI POLICAJCA NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Jedan HITNO operisan, branili devojke od NASILNIKA!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović doživela je stravičnu situaciju na nastupu kada je nepoznati muškarcem nožem izbo tri pripadnika policije.

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

Naime, kako Kurir prenosi službenici Uprave Crne Gore tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru izbolo tri policajca na nastupu Teodore Džehverović.

Kako se dalje navodi incident se dogodio pred sam kraj nastupa, a pevačica je bila van sebe jer se sve desilo pred njenim očima.

Republika

Foto: ATA Images

Na nastupu Teodore Džehverović izbodeni policajci

Policajci u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti, a Vjesti prenose da je među ranjenima i Novak Mugoša, koji je hitno operisan. U istom incidentu sa lakšim povredama prošle su njegove kolege Saša Sekulić i Veselin Milošević.

Iz Uprave policije saopšteno je da su tri policajca povređena kada su se umešala u incident u tom lokalu. Oni su reagovali nakon što je grupa muškaraca iz Novog Pazara počela da maltretira nekoliko devojaka koje su bile u istom lokalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading