Vendi otišla u SPISATELJICE! Pevačica objavila svoju prvu KNJIGU, razotkriva ZAMKE SILA TAME! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi objavila knjigu.

Vendi otišla u SPISATELJICE! Pevačica objavila svoju prvu KNJIGU, razotkriva ZAMKE SILA TAME! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi koja sebe smatra filozofom, mislioce i psihoterapeutom, odlučila je da postane i spisateljica, te je tako sve svoje fanove i čitavu javnost obavestila da je konačno objavila i svoju prvu knjigu pod nazivom ''Misterija crne žene''.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vesna Vukelić Vendi

- Poštovani prijatelji, ono što ste dugo čekali! Upravo je izašao moj roman pod nazivom "Misterija crne žene". U skladu sa svojom višestranom ličnošću, u svojoj karijeri sam se ostvarila na različitim poljima, tako da vam se danas mogu predstaviti i kao pisac. Ovaj roman na kome sam vrlo temeljno radila, zahtevao je veliko istraživačko znanje, jaku volju i nesalomiv karakter, jer nimalo nije bilo lako ući u jedan svet i razgrnuti pozadinu svih dešavanja, zamki i zavera za koje, nažalost, današnji čovek bez višeg stupnja ove vrste znanja i duhovnosti, ni ne sluti koje sile zla mu stoje nad glavom i vuku poteze u  njegovom životu. U romanu, baziranom na istini, razotkrivaju se zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru sa pravoslavljem - istakla je Vesna Vukelić na društvenoj mreži Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading