RAJ ILI PAKAO? Kiprani deluju NEMOĆNO, Midtjiland BRUTALNO - skener Partizanovih rivala na putu ka plej-ofu LE!

Autor:

Sport

18.07.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imali sreće na žrebu.

RAJ ILI PAKAO? Kiprani deluju NEMOĆNO, Midtjiland BRUTALNO - skener Partizanovih rivala na putu ka plej-ofu LE!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Fudbaleri Partizana imali su sreće prilikom izvlačenja protivnika za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a crno-beli će se za plasman u plej-of boriti sa poraženim iz dvomeča Midtjiland/AEK Larnaka.

Vicešampion Srbije izbegao je zvučnija imena (Fenerbahče/Dinamo Kijev), a predikcije su da će sa Kipranima voditi bitku za narednu fazu.

Danci su dobro poznati ovdašnjim ljubiteljima fudbala, pošto su odmerili snage sa Crvenom zvezdom u grupnoj fazi drugog po rangu evropskog takmičenja. Ako posmatramo oba meča, slavili su sa 2:1, a odličan utisak ostavili su što se tiče prikazanog na terenu, jer su potpuno nadigrali naš najbolji tim. Što se tiče vrednosti tima, prema proceni "Transfermarkt-a" ona iznosi 54,8 miliona evra, što je značajno više od rivala sa "rajskog ostrva".

Sa druge strane, Kiprani su procenjeni na skromnih 12 miliona evropskih novčanica, što je tri puta manje od Partizana (37,5 miliona evra). Klub iz Humske ima podeljena iskustva što se tiče okršaja sa predstavnicima sa Kipra. Beograđani su ranije gubili od AEL-a i APOEL-a na putu ka Ligi šampiona, ali su u grupnoj fazi Lige konferencija minule sezone izašli iz grupe, ispred Anortozisa, zahvaljujući pobedi u gostima rezultatom 2:0.

Najvredniji asovi AEK-a vrede tek 700.000 evra

Tri igrača AEK-a Ledeš, Altman i Gjorčo vrede po 700 hiljada evropskih novčanica, što je višestruko manje od Partizanovog "blaga", Rikarda Gomeša, čija cena je procenjena na četiri miliona.

Što se tiče Danaca, oni u svojim redovima imaju nekoliko "zlatnih koka" koje predvodi Drejer (osam miliona), a slede Evander (sedam), Onjedika (pet), Isaksen /4,5)...

Bilo kako bilo, sreća u Nionu je bila uz Partizan, a mečevi 3. runde kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 4. i 11. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading