Saslušan muškarac koji je MLADIĆA UBO NOŽEM U GRUDI ZBOG NOVCA: BRANIO SE ĆUTANJEM!

Autor:

Hronika

18.07.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan D. T. (64) koji je u subotu u stanu ulici Matice srpske 29-godišnjeg muškarca uboo nožem u grudi.

Saslušan muškarac koji je MLADIĆA UBO NOŽEM U GRUDI ZBOG NOVCA: BRANIO SE ĆUTANJEM!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

D. T. je u subotu u stanu u ulici Matice srpske 29-godišnjeg muškarca ubo nožem u grudi nakon svađe oko novca koji mu je muškarac dugovao.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da D.T. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično delo.

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nakon što je teško povredio mladića, D. T. se udaljio sa lica mesta, a policija ga je ubrzo pronašla, kao i nož kojim je izvršio napad.

Sve se desilo oko 19 časova, a mladiću je odmah ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru, te je preživeo, iako je zadobio povrede opasne po život.

Kako se nezvanično saznaje, ubadanju je prethodila svađa dva cimera, a potom i fizički obračun.

- Oni zajedno rade na građevinskom objektu i živeli su u istom stanu. Do svađe je došlo jer je oštećeni dugovao D. T. iznos od 9.000 dinara, a kada ga je D. T. pitao kada će mu vratiti novac oštećeni je rekao da ne namerava da mu ga vraća - otkriva izvor upoznat sa slučajem, a prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading