ĐURA OSTAJE IZA REŠETAKA! Osumnjičenom za UBISTVO pilota produžen pritvor, na saslušanju rekao da se uplašio za MAJKU!

Autor:

Hronika

04.07.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je na saslušanju izrazio kajanje i tvrdio da se ne seća samog pucanja

ĐURA OSTAJE IZA REŠETAKA! Osumnjičenom za UBISTVO pilota produžen pritvor, na saslušanju rekao da se uplašio za MAJKU!

Foto: Društvene mreže

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Đuri N. (23) koji se sumnjiči da je 29. maja ove godine u Jakovu usmrtio Vuka Jolovića (30) iz automatske puške “kalašnjikov”.

Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda osumnjičenom je 30. juna produžen pritvor za još 30 dana, rekla je za Tanjug portparolka tog suda Tatjana Matić.

Osumnjičenom je produžen pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Đura N. je na saslušanju u tužilaštvu izneo svou odbranu i priznao delo, ali je tvrdio da se ne seća samog momenta kada je pucao na Jolovića, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivicna dela teško ubistvo u sticaju, s krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Republika

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni

Kako se saznaje, on je na saslušanju izrazio kajanje i tvrdio da se ne seća samog pucanja.

Rekao je da su ga ranije tog dana Jolović, njegov rođeni brat i još jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kući.

Kasnije su, kako je rekao, tukli i njegovog oca, a tokom večeri došli su mu ispred kuće gde su tukli i njegovog brata.

Osumnjičeni je rekao da se plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju, pa je uzeo pušku iz svoje spavaće sobe i krenuo ka Joloviću i ostalima.

Republika

Foto: printscreen/Novosti

Čitulja ubijenom Joloviću

Nakon pucnjave, koje se, kako je rekao, ne seća, seo je u svoj “golf 4” i pobegao u šumu do Progara gde se krio do predaje.

Tvrdi da nije znao da je Vuka ubio sve do predaje policiji u PS Surcin.

Smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je “partizanovac”, dok su oni, kako je rekao, navijači neke navijačke grupe “Crvene zvezde”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading