Sloboda i Vojin na odmor pukli nekoliko HILJADA EVRA, a meštani otkrili kako se glumači par ponaša: Ona nam je posebno zapala za oko! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.07.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković na odmoru privukli pažnju naroda.

Sloboda i Vojin na odmor pukli nekoliko HILJADA EVRA, a meštani otkrili kako se glumači par ponaša: Ona nam je posebno zapala za oko! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković odlučili su se da odmor provedu u Crnoj Gori, a kako su mediji prenosili, oni su odseli u jednom od najskupljih hotela, te će tako za boravak u ovom hotelu potrošiti više od 3.000 evra.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović na moru

Kako pričaju stanovnici mesta u kom su odseli i oni koji su ih videli, par se ne krije od naroda i ne ponašaju se uobraženo, već kao i sav normalan svet uživaju u odmoru.

- Vojin i Sloboda ne ponašaju se kao zvezde. Videla sam ih kad su došli na plažu, a pošto je bila gužva, šetali su i tražili slobodne ležaljke. Baš su prijatni, ponašaju se kao sav normalan svet - priča izvor za Informer i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

- Iako su se trudili da ne privlače pažnju, zapali su nam za oko, pogotovo Sloboda, koja je podjednako lepa bez šminke. Čudili smo se što nisu odabrali neku fensi privatnu plažu, gde nema toliko ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alias

19.07.2022 13:15

Pa ono nije slika sa mora vec sa Save