"Zaljubljen je u Nikolinu, on je za HOSPITALIZACIJU" Jovana Jeremić BESNA na Mišu Grofa, pa ga sastavila sa zemljom, otkrila ŠOK detalj o odnosu sa snajkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.07.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić uzvratila je Miši Grofu na prozvike.

"Zaljubljen je u Nikolinu, on je za HOSPITALIZACIJU" Jovana Jeremić BESNA na Mišu Grofa, pa ga sastavila sa zemljom, otkrila ŠOK detalj o odnosu sa snajkom! (FOTO)

Foto: P. Divac, D. Kadić

Nakon što se Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof rekao da je voditeljka Jovana Jeremić njegova neuračunljiva ćerka, pa mu je ona brutalno odgovorila i poručila mu da su njegove izjave za hospitalizaciju.

Naime, voditeljka je rekla da sve tajne vezane za drugo dete Miše Grofa zna, ali je optuđila Ristovića da je zaljubljen u Nikolinu Pišek.

Republika

Foto: ATA Images

Miša Grof biografija

 

Jasno je da je Miša Grof u ovoj izjavi vrlo ironičan iz razloga što sam ga pogodila tamo gde je najtanji i otkrila njegove tajne o kojima se ćuti. Zamolila bih ga da me ne vuče više za jezik jer ja znam i ko je majka tog deteta, znam sve o tom detetu. U korektnim sam odnosima sa majkom tog deteta i iz tog razloga neću ulaziti u dalju raspravu, on neka povede računa o svom ponašanju i izjavama za jasvnost. Njegove izjave su za hospitalizaciju, to je evidentno - započela je ona i dodala:

Što se tiče određivanja neuračunljivosti, najbolje govori njegovo istupanje o javnosti o tome kakav je on. Ponovo kažem, on je je tako ironično odreagovao jer ja znam mnogo tajni o kojima se ćuti. njemu smeta što sam ja stala u odbranu moje koleginice Nikoline Pišek, staću uvek , a on neka prestane da izmišlja gluposti u javnosti - započela je Jovana, a onda poručila da su izjave Miše Grofa za hospitalizaciju:

Republika

Foto: ATA Images

VIktor Ristović, Vidoje Ristović i NIkolina Pišek

 

Neka izađe u medije sa argumentima, a ne da se stalno bavi optuživanjem svoje bivše snaje na koju se uveliko loži. Psihološka analiza njegove ličnosti pokazuje da on zaljubljen u svoju snaju, a da tu ljubav ne može da pokaže na drugi način nego eskalacijom ogromne mržnje prema svojoj snaji jer nikada nije mogao da bude sa njom - brutalno je ispričala Jeremićka, a onda pozvala medije da ispitaju život Vitora Ristovića:

- I zato se uzbudio i uplašio jer ja se neću baviti napadima njegovim na Nikolinu. Ja ću se baviti grofom. Njegovim životom. S obzirom da napada Nikolinu, provericemo njegovu moralnu vertikalu na koju se stalno poziva. Zato ja pozivam novinare da ispitaju postojanje grofovog drugog Deteta. Ne tvrdim ništa, samo pozivam na proveru - rekla je ona koja je na kraju istakla da nema ništa protiv Miše Grofa:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

 

Protiv Grofa nemam ništa. Čoveka ne znam. Samo ne volim kada besomučno neko napada slabijeg od sebe i na to niko ne reaguje. Ja ću braniti Nikolinu. Do kraja! Jačina čoveka se ne meri po tome koliko je jak, već koliko je ljudi svojom snagom zaštitio. Još jedan Jovanizam koji će se naći u mojoj prvoj knjizi - zaključila je voditeljka za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading