LAŽNI NOVINAR SAVO! Otkrivamo ko je Manojloviću sredio akreditaciju! Oglasio se UREDNIK medija!

Autor:

Vesti

14.07.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednik "Goraždevca" nije hteo da odgovori na konkretna pitanja!

LAŽNI NOVINAR SAVO! Otkrivamo ko je Manojloviću sredio akreditaciju! Oglasio se UREDNIK medija!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Na javno slušanje kandidata za dodeljivanje nacionalnih frekvencija, uz članove Saveta REM, predstavnike TV Pink i Hepi, na koje je bio red da predstave svoje koncepte programa, došao je i lider pokreta ,,Kreni-promeni" Savo Manojlović.

Iako je prisustvo na javnom saslušanju bilo dozvoljeno novinarima, uz obaveznu akreditaciju, postavilo se pitanje kako je Manojlović uopšte uspeo da uđe.

Nije prošlo mnogo, a odgovor je dao i sam on na društvenoj mreži Tviter, gde je objavio svoju fotografiju u prostorijama REM uz objašnjenje da je ušao kao novinar.

- Ćao, akreditovali smo se kao novinari - napisao je on kao opis uz fotografiju.

Široj javnosti do tog trenutka nije bilo poznato da Manojlović ima iskustva u novinarstvu, a prema rečima Nina Brajovića, generalnog sekretara Udruženja novinara Srbije, za lidera pokreta "Kreni-promeni" akreditaciju je tražio jedan radio.

- Onaj ko organizuje bilo kakvu manifestaciju traži akreditaciju, što je u ovom slučaju REM. Zašto su mu je odobrili, pitanje je za njih - rekao nam je Nino Brajović.

Kako je Republika saynala u pitanju je radio "Goraždevac", a glavni i odgovorni urednik radija Darko Dimitrijević je potvrdio da Manojlović sa njima sarađuje. On nije želeo da u potpunosti odgovori na naša konkretna pitanja, da li je Manojlović kod njih zaposlen, ako jeste na kojoj poziciji i koliko dugo.

Foto: Tanjug

Darko Dimitrijević

Naime, Dimitrijević je prvo želeo da izbegne razgovor, pravdajući se time da je na odmoru u Grčkoj i da nema vremena, a potom je rekao sledeće.

- Mi sarađujemo sa gospodinom Manojlovićem, a na pitanje da li je zaposlen kod nas, na kojoj poziciji i koliko dugo radi nisam dužan da vam odgovorim - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading