Oglasio se Ognjen Amidžić nakon RAZVODA sa Danijelom: Voditelj pokazao šta radi nakon pucanja BRAKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.07.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić nakonr azvoda se prvi put oglasio na Instagramu!

Oglasio se Ognjen Amidžić nakon RAZVODA sa Danijelom: Voditelj pokazao šta radi nakon pucanja BRAKA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić nakon deset godina braka sa suprugom Danijelom Dimitrovskom doneli su zajedničku odluku da stave tačku na njihovu bračnu zajednicu. 

Republika

Foto: ATA Images

Ognjen Amidžić Instagram

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

 

 

Nakon ove odluke javnost je ostala u šoku, jer su godinama unazad Ognjen i Danijela važili za jedan od poznatih parova koji imaju skladan brak. No, izgleda da ruže ipak nisu više cvetale, pa su doneli odluku da se razvedu.

 

 

Ognjen je samo nekoliko sati nakon što su obavestili javnost da su doneli odluku o razvodu, na Instagram profilu objavio stori, koji je sve doveo do suza. Naime, Amidžić je poznat da na Instagram profilu samo i isključivo objavljuje fotografije svojih stopala, pa je napravio tako i ovaj put šalu. 

- Slušaj kako mi krcaju nožni prsti... Najjače pratioce imam - napisao je Ognjen na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading