Košarkaš TUŽIO Srpkinju da ga je nahvatala na DETE, a onda su napravili svadbu: Posebna želja je bila da im peva Aleksandra Mladenović, pevačica napravila HAOS!

Autor:

Zabava

14.07.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aleksandra Mladenović napravila feštu na svadbi poznatog košarkaša!

Košarkaš TUŽIO Srpkinju da ga je nahvatala na DETE, a onda su napravili svadbu: Posebna želja je bila da im peva Aleksandra Mladenović, pevačica napravila HAOS!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Aleksandra Mladenović

Jedna od naboljih pevačica, Aleksandra Mladenović, sinoć je pevala na svadbi kod čuvenog košarkaša Pol Džordža koji je oženio Srpkinju Danijelu Rajić! Naime, srpska Kim Kardašijan, kako su je mediji prozvali i NBA zvezda, napravili su gala veselje u Italiji, tašnije u Sorentu, u jednoj vili. Mladina velika želja bila je da upravo Aleksandra peva na svadbi.

 

 

- Mladenovićku su dočekali kao kraljicu, svi su bili oduševljeni njenim nastupom. I Danijelina rodbina i prijatelji iz Srbiji, kao i stranci među kojima je bio i košarkaš Karl Entoni Tauns. Gosti su toliko bili veseli, svi su cele noći igrali -tvrdi naš sagovornik.

Pozvali smo Aleksandru za komentar, koja nam je potvrdila da se odlično provela.

 

 

- Sve je zaista bilo prelepo, jedna predivna svadba. Drago mi je što je mlada želela samo mene da joj pevam na veselju - rekla nam je pevacica. 

Inace, Danijela i njen muž imali su turbulentnu ljubavnu priču. Ona je sa košarkašem pre nekoliko godina ostala u drugom stanju, a on je negirao da Rajićka čeka njegovo dete, zbog čega ga je ona tužila.

 

Kada je Danijela rodila devojčicu Oliviju, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak otac deteta. Nakon toga je usledila nova Danijelina tužba i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Pol Džord je nakon svega toga uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. 

Nakon suđenja, njih dvoje su ipak nasši zajednički jezik i nastavili su vezu. U međuvremenu su dobili drugu ćerku koja se zove Nataša. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading