Snima svoje GRUDI dok reklamira RAVNICU: Nina Radulović ogromnim dekolteom zbunila pratioce, ne znamo gde pre da gledamo! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

30.06.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će ona ovako nešto da uradi.

Snima svoje GRUDI dok reklamira RAVNICU: Nina Radulović ogromnim dekolteom zbunila pratioce, ne znamo gde pre da gledamo! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/nina_radulovic_official

Nina Radulović važi za jednu od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki, pa nije ni čudo što mnogima, naročito muškoj populaciji ''padne'' vilica kada je ugledaju.

Republika

Foto: Jelena Simonović

Nina Radulović

Kako vodi jednu emisiju koja pokazuje lepote Srbije, Nina svaki put oduševi svojom pojavom, a najnovijom najavom za istu je već zaludela i preznojila mnoge.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/balkantrip_

Nina Radulović najava za emisij

Naime, voditeljka se odlučila za haljinu na tanke bretele koja je istakla njeno bujno poprsje, te tako niko ni ne obraća pažnju na reku koju snima, već su oči svima uprte u njene preplanule grudi.

 

 

Inače, Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a na svojim fotografijama neretko pokazuje čime raspolaže, što još više rasplamsava maštu čitave nacije.

Godinama unazad se spekuliše da je Nina ugradila silikone, što ona nikada nije potvrdila, a jednom prilikom je rekla kako je sve do načina na koji se fotografišete.

- Nisam ugradila silikone. To je do fotografije, stava, haljine, ali lepo je pisati o nekim lepim stvarima - rekla je svojevremeno Nina za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading