Jovana Jeremić pokazala MAJKU! Ovo je žena koja je zaslužna za sve što je ona danas, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.06.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala kako joj majka izgleda, pa otkrila šta je sve od nje nasledila.

Jovana Jeremić pokazala MAJKU! Ovo je žena koja je zaslužna za sve što je ona danas, sličnost je neverovatna! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić je neko ko privlači veliku pažnju javnosti, neki je vole, neki ne, ali niko ne može da joj ospori uspeh i karijeru koju je sama stvorila.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Zbog enormne gledanosti dobila je epitet ''kraljica šera'', a ona neretko govori o svom uspehu i putu ka istom.

Međutim, Jovana pored svega toga uspeva da svoj privatan život drži koliko god je to moguće daleko od očiju javnosti, reklo bi se da sve što se i sazna, Jeremićeva je to i želela da se sazna.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić ''kraljica šera''

Kako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, voditeljka je svojevremeno odlučila i da pokaže svoju majku Olgu, a ono što su svi primetili jeste sličnost koja postoji između njih dve i koja je neverovatna.

– Moja majka Olga onda kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične, a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila SPOSOBNOST, ČAST I DA SAM ŽENA BIZNISMEN. Milomir Marić mi je jednom rekao: “E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!” Evo ko.

 

 

Jovana je jednom prilikom rekla da njeni roditelji ne žele da budu deo javne scene i to su eksplicitno i zahtevali od nje.

– Nemaš pojma šta mi kažu. Moja mama i tata kažu: “Samo nas ne spominji nikada u novinama.” Oni su operisani od toga. Oni to ne podnose. Ja imam roditelje koji ne podnose što im je ćerka javna ličnost. Ali me baš podržavaju i ponose se, stvarno se ponose – kaže voditeljka, a nedavno je otkrila da je danas situacija potpuno drugačija:

Republika

Foto: Republika.rs

Jovana Jeremić o roditeljima

– Sada preko moje mame i preko mog tate pokušavaju da utiču na mene: “Kaži jovani ovo, kaži Jovani ono. Pitaj Jovanu je l može broj od ovog doktora, a kaži Jovani da dovede tog i tog u jutarnji.” I drago mi je zbog toga jer sam se mnogo borila da uspem časno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading