Zlata priznala da se NAPILA sa sinom i njegovim društvom: Samo me je PUKLO!

Autor:

Zabava

30.06.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović otkrila da je uvek bila kul mama.

Zlata priznala da se NAPILA sa sinom i njegovim društvom: Samo me je PUKLO!

Foto: Republika.rs

Pevačica Zlata Petrović u više navrata je pričala da nikada nije bila strog roditelj, ali da je uvek volela da zna šta njen naslednik Jovan radi. Ona je ispričala da je umela da se zapije u trenucima kada se njene naslednik kod kuće provodio sa drugarima, a sve krene tako što sednu samo da bi nazdravili čašicom rakije.

- Jednom sam se zapila sa sinom kod kuće. Došlo mu je neko društvo, ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, tako smo se zapričali i eto. Na kraju me je puklo! Bilo nam je super, oni su na kraju produžili dalje u grad, a ja sam ostala. Bolje da popiju ispred mene da mogu da vidim kako se ponašaju, nego tamo negde iza leđa. Naravno, nisu problematični, to je najvažnije - rekla je pevačica.

Zlata je potom objasnila da je redovno proveravala sina kad izađe u grad.

Foto: Instagram

Zlata Petrović i sin Jovan Pejić

 

- Jovana sam proveravala kad je bio mlađi, posle ne. Non stop sam se pitala gde je, sa kim je i šta radi. Znala sam da ga zovem više puta u toku večeri. On mi je to zamerao, pričao je da sam dosadna, ali bolje i tako nego da ne mogu mirno da spavam dok ne dođe kući. On je sad svoj čovek. Stao je na noge i više nemam tih problema - kaže pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading