TRUDNA supruga UBIJENOG pevača ''Zvezda Granda'': Rodiću sina kakvog je sanjao!

Autor:

Zabava

30.06.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neutešna supruga Envera Kolašinca otvorila dušu.

TRUDNA supruga UBIJENOG pevača ''Zvezda Granda'': Rodiću sina kakvog je sanjao!

Foto: printscreen/facebook/harisa lotinac

Pevač Enver Miki Kolašinac ubijen je u Holandiji ispred zgrade u kojoj je živeo, kada je na njega ispaljeno nekoliko hitaca. Sahranjen je u rodnom Novom Pazaru, ali se na sahrani nije pojavila supruhga iz prvog braka sa kojom je imao četiri ćerke.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Enver Miki Kolašinac

Enver se pre dve godine oženio sa Harisom Lotinac, koja kaže da ne zna ko je odgovoran za smrt njenog supruga, a inače uskoro treba i da se porodi.

- Nemam predstavu šta se desilo. Ne znam koji razlog može da postoji da bi čovek čoveku uskratio život na taj način kako je neko Enveru. Ljudi treba da znaju da samo Bog daje sud svakom čoveku na planeti, ma kakav bio - najbolji ili najgori. Bog će presuditi počiniocu ovog dela onako kako on to zna. Pošto znam da Bog sve zna, daje i uzima, za svoju decu i sebe ću se snaći - kaže na početku Harisa za Pink i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/facebook/harisa lotinac

Enver Miki Kolašinac i Harisa Lotinac

- Živim u Pazaru kao podstanar sa svojim sinom iz prvog braka i uskoro treba da rodim dete iz veze sa Enverom. Oslanjam se na Boga i tražim pomoć od njega. Smatram da svaki građanin države Srbije ima pravo da u svojoj domovini živi udobno i bezbedno, a naročito deca koja nam se rađaju u Srbiji. Želim da budem primer drugima da se sve može i da naša država nije ta iz koje treba da odlaze - kaže neutešna Harisa, i nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/facebook/harisa lotinac

Harisa čeka dete

- Ime za našeg sina je Enver odabrao kada još nismo znali ni pol deteta. Rodiću sina koga je Enver sanjao. Čak je čitao i značenje imena, na šta su mu krenule suze. Ako bog da, odrašće u velikog i dobrog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading