Odgovor SBB na tekst o reklamnim flajerima

Autor:

Vesti

29.06.2022

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kablovski operater SBB tvrdi da nije istina da svojim korisnicima nudi usluge kojih više nama u ponudi.

Odgovor SBB na tekst o reklamnim flajerima

Foto: e-stock/Dimitrije Gol Kevesić

Demanti prenosimo u celosti:

"Dana 28. 06. 2022. godine, u okviru teksta koji nosi naslov "ŽALI SE NAROD! Kablovski operater SBB reklamira sadržaje koje više nema u ponudi!: Da li je Šolak normalan?I", u rubrici Društvo, potpisanom sa "Republika"., objavljene su neistinite informacije o SBB-u, izmedu ostalog da "kablovski operater SBB reklamira sadržaje koje više nema u ponudi", da je izvesni J.S. dobio flajer u kom se reklamiraju medijski sadržaji kojih više nema u ponudi SBB-a, odnosno da su na fotografijama navodnog reklamnog materijala (flajera) prikazani "medijski sadržaji koje ovaj operater u ponudi više nema!", da "SBB grubo obmanjuje građane sa željom da im proda svoje usluge", da su SBB-ovi flajeri "prevarantski", uz postavljanje sugestivnog pitanja "Da Ii su Šolaka i saradnike u 'Junajted grupi' potpuno ošamutile visoke letnje temperature, pa haluciniraju da imaju atraktivne medijske sadržaje koje su izgubili ili je u pitanju svesna i proračunata prevara građana u cilju pribavljanja finansijske koristi?", kao i konstatacije da će sudski veštak u postupku morati da utvrdi da Ii su "Šolaku i ekipi letnje vrućine pomutile mozak pa haluciniraju, ili se radi o svesnoj nameri da od građana na prevaru izvuku milione", kao i da u slučaju da su "obmanuti građani sklopili ugovore sa SBB i toj firmi dali usluge koje su im lažno prikazane, poput Premijer lige i fudbalske reprezentacije, mogli bi krivično da gone Šolakov SBB, a odgovorna lica da završe u zatvoru".

Ovim odgovorom ukazujemo da nije istinita informacija da kablovski operator SBB reklamira medijske sadržaje koje nema u ponudi. Flajer, odnosno samo deo naslovne strane Flajera, koji je u okviru spornog teksta objavio medij republika.rs kao njegovu ilustraciju, a koji je navodno dobio od SBB-a i redakciji republika.rs poslao izvesni J.S., datira iz jula 2019, godine i korišćen je za akciju koja je trajala do 31. jula.2019. godine, kada su svi medijski sadržaji koji su oglašavani i bili u ponudi SBB-a. Činjenica da je flajer koji pominjete vezana isključivo za promotivnu kampanju iz jula 2019. godine je lako proverljiva i jasno i nedvosmisleno istaknuta u samom flajeru koji vam šaljemo u prilogu ovog Odgovora na informaciju.

Nije istinita informacija da SBB svojim korisnicima šalje flajere kojim reklamira medijske sadržaje koji nisu u ponudi ovog kablovskog operatora, pa ni da je poslala izvesnom J.S. takav flajer. Trenutni reklamni materijal koji SBB koristi za tekuće kampanje, nema apsolutno nikakve veze sa flajerima koji su, ponavljamo, korišćeni jos u julu 2019. godine. U prilogu vam šaljemo aktuelni promotivni materijal koji se vezuje za akcije iz juna 2022. godine.

Imajući u vidu sve navedeno, nisu istinite informacije da SBB vrši obmanjujuće oglašavanje, prevarne aktivnosti, niti bilo šta slično, a u oglašavanju i pružanju svojih usluga poštuje sve primenjive propise Republike Srbije."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading