Dafina PROZVAO Maju Nikolić da je uzimala NOVAC za intimne odnose i od Arkana! Pevačica se oglasila i ŽESTOKO mu odbrusila!

Autor: A.D.

Zabava

27.06.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić odgovorila na Dainine navode da je naplaćivala za intimne odnose.

Dafina PROZVAO Maju Nikolić da je uzimala NOVAC za intimne odnose i od Arkana! Pevačica se oglasila i ŽESTOKO mu odbrusila!

Foto: E-Stock/Đenka

Miloš Petković Dafina, čuveni telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana, progovorio je u jednom gostovanju o brojnim nepoznatim detaljima devedesetih godina, kao i o tajnama poznatih ličnosti, a onda izjavom o estradi i kako se nekada poslovalo zaprepastio.

Republika

Foto: AP Archive/printskrin

Željko Ražnatović Arkan

Naime, Petković tvrdi da je pevačica Maja Nikolić 1995. godine dolazila kod Arkana kako bi skupila pare za album, te da mu je jednom stigla poruka na pejdžer:

- Je l’ hoćeš da imaš se*s sa Majom Nikolić. Cena je 500 maraka.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Nikolić

Maja Nikolić se oglasila za Republiku i oštro demantovala sve te navode.

- Potpune neistine. Uostalom pitajte Cecu da li je to istina, verovatno bi ona to znala. Ne samo Arkan, već niko nikada mi nije platio cd. Inače, bila sam ekskluzivac PGP RTS-a i svi albumi su mi bili plaćeni od strane izdavačke kuće u vreme dok je Arkan bio živ. Nisam imala potrebe nikome da se obraćam za novac. Svako danas može da blati da bi dobio malo medijskog prostora. Svi ovi navodi nemaju nikakve veze sa mnom - rekla je za Republiku Maja Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Lara

28.06.2022 08:34

Cuti bre olosu, svi znaju da si tutka , pogledaj se Nasta licis, hodas u ovim godinama bez gaca, u providnim panralonama sa sisama na izvolite. To ti je jedini način da dodjes do novca, sljamu niski, pozdravili te kulici i ona frfljava krmača iz karton sitija.