Ovako izgledaju STANOVI za koje je Viki ISKEŠIRALA 1.500.000 evra (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.06.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored nekretnine koju je kupila kad je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki je pazarila još dva stana, pa se ukupna cena njene imovine procenjuje na 1.500.000 evra

Ovako izgledaju STANOVI za koje je Viki ISKEŠIRALA 1.500.000 evra (FOTO)

Foto: Republika.rs

Viki Miljković je pre nekoliko godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela novi biznis za koji je izdvojila 1. 500. 000 evra.Naime, nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule pomenutog kompleksa. 

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

Potom je, pored toga, pevačica navodno kupila još dva stana, koja izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksuzno opremljeni.

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

 

Procenjuje se da pomenuta  investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na celu prestonicu, kao i džakuzi koji je pevačica svojevremeno preko terase dizalicom unela u stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading