Udovičić uručio ugovore o stipendiranju najboljim studentima: Vi ste ponos vaših roditelja, profesora, prijatelja i svih nas, vi ste ponos cele Srbije! (VIDEO,FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanja Udovičić danas je uručio ugovore o stipendiranju najboljim studentima Univerziteta u Nišu.

Udovičić uručio ugovore o stipendiranju najboljim studentima: Vi ste ponos vaših roditelja, profesora, prijatelja i svih nas, vi ste ponos cele Srbije! (VIDEO,FOTO)

Foto: MOS

Dodelom plaketa ”Dositeja” i potpisivanjem ugovora o stipendiranju u Nišu je započela Akademska nedelja tokom koje će ministar dodeliti stipendije najuspešnijim studentima iz cele Srbije.

- Čestitam svima vama, dobitnicima stipendija Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Nišu. Čast je i privilegija biti danas ovde sa vama, u društvu najboljih. Vi ste ponos vaših roditelja, profesora, prijatelja i svih nas, vi ste ponos cele Srbije. Zadovoljstvo mi je što mogu lično i od srca da vam čestitam i da vam kažem jedno veliko hvala za sav trud, rad i napor koji ste uložili kako biste postigli uspehe vredne divljenja. Vaša posvećenost, istrajnost i odlučnost da uspete i da budete najbolji su urodili plodom, a plodovi vašeg truda koje ubirate danas su zasluženi i nisu vam poklonjeni, već ste ih sami uzeli, jer vam pripadaju. Nastavićemo da vas podržavamo i ohrabrujemo da se usavršavate i stičete nova znanja, a stipendije su samo još jedna potvrda da prepoznajemo vaš potencijal da idete napred i nižete nove uspehe- poručio je ministar Udovičić stipendistima.

Stipendiju Fonda za mlade talente Republike Srbije dobilo je 209 najboljih studenata Univerziteta u Nišu, a Fond za mlade talente Republike Srbije ove godine dodeliće rekordan broj i iznos stipendija za 1550 najuspešnijih studenata u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading