Nata se razgolitila pored bazena: Bekvačeva novom fotografijom RASPAMETILA muškarce! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.06.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pokazala vitku liniju dok se odmarala i sunčala, pa su komplimenti pljuštali na sve strane.

Nata se razgolitila pored bazena: Bekvačeva novom fotografijom RASPAMETILA muškarce! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Nataša Bekvalac trenutno pravi pauzu kada su nastupi u pitanju, a vrele junske dane iskoristila je da otputuje u Grčku kako bi napravila predah. Ona je u crnom kupaćem kostimu pozirala pored vode, a fotografija koju je okačila na svoj Instagram za nekoliko minuta skupila je nekoliko hiljada lajkova.

Foto: Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac

 

- Idi tamo gde slobodno dišeš - napisala je pevačica ispod slike, a u komentarima ispod nizali su se komentari u kojima su joj pratioci delili komplimente. 

U tome najviše prednjače pripadnici jačeg pola, pa su se neki raspitivali i o tome da li je Novosađanka raspoložena za novu ljubav i nove avanture. 

Inače, Nataša je nedavno prokomentarisala da joj ne smeta to što je već neko vreme solo, i da se uprkos tome ne oseća usamljeno.

Jako bih volela da sam zaljubljena, mislim da nešto nije u redu sa mnom, već se brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji jednom prilikom da sam već godinama solo i da bi tu nešto trebalo da se promeni, ali sam brzo shvatila da mi ovako ništa ne fali. Ljubav imam kod svoje kuće, u svojoj porodici i zahvalna sam na tome - izjavila je jednom prilikom pevačica. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading