Malerozni Pićini: Oglasio se večito roviti Italijan - da li je konačno spreman da zasija u Zvezdi?

Autor:

Sport

27.06.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Kristijano Pičini rekao je da je važno pobeđivati i u pripremnim utakmicima i dodao da tim želi da bude što bolji kada počne nova sezona.

Malerozni Pićini: Oglasio se večito roviti Italijan - da li je konačno spreman da zasija u Zvezdi?

Foto: Starsport

Kristijano Pićini

Pičini je naveo da crveno-beli rade vredno i naporno na pripremema za novu sezonu jer su, kako je dodao, svi svesni koliko je predstojeća sezona važna.

- Bila je to dobra utakmica (protiv Brava) i pravi test za nas. Drugi pripremni meč i smatram da smo bili dobri. Pobedili smo i to je ono što je bitno, čak i kada su prijateljske utakmice. Počeli smo na Zlatiboru gde smo boravili sedam dana, pa se vratili u Beogradu i sad smo u Sloveniji gde nastavljamo sa jakim radom i pripremama za sezonu. Drugi deo priprema se razlikuje u odnosu na prvi gde je bilo više trčanja. Sada je fokus na taktici i na igranju utakmica. Odgovara nam to, da uhvatimo ritam, osetimo loptu i dobijemo samopouzdanje. Želimo da budemo što bolji kada počne sezona- rekao je Pićini za klupski sajt.

Pičini je rekao da je ekipa fokusirana na početak Super lige Srbije, a posle toga i na kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading