Rišairo sija od sreće u Sloveniji! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2022

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Junak pripremnog meča protiv slovenačkog Brava bio je Rišairo Živković, dvostruki strelac u zabeležnoj pobedi Crvene zvezde rezultatom 2:1.

Rišairo sija od sreće u Sloveniji! (VIDEO)

Foto: Starsport

Primetna je bila velika podrška koju je brzonogi napadač dobio od strane saigrača i stručnog štaba koji su bili izuzetno srećni zbog njegovih golova. 

- Ekipa je prvih 60 minuta delovala dosta dobro, ali nismo postigli golove. S druge strane, rival je posle čudnog penala poveo, ali dobro... Kad sam ušao sa klupe, posle svega minut vremena sam postigao gol. U poslednjim minutima meča sam postigao i drugi pogodak, tako da sam bio izuzetno srećan zbog golova i trijumfa - počeo je Živković.

  - Dobro sam se uklopio u grupu. Svi se odlično ponašaju prema meni, kao i ja prema njima, tako da mi je izuzetno drago što su bili srećni mojim izdanjem na meču. Normalno je da se bodrimo međusobno, to je dokaz dobre atmosfere. 
 
Zadovoljan je Živković načinom na koji teku letnje pripreme. 
 
- Prvi deo priprema smo odradili na Zlatiboru, bio je lakši tempo. Žao mi je što sam se razboleo za tu poslednju utakmicu tamo, pa nisam mogao da igram. Potom dolazak u Sloveniju i fenomenalni uslovi kojima smo izuzetno zadovoljni. Vreme nas služi, tereni gde treniramo su sjajni, stadion na kom smo igrali utakmicu takođe - podvukao je Živković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading