Pogledajte TROŠNU KUĆU na hipodromu u kojoj je odrasla Ana Mihajlovski: Voditeljka NE KRIJE da je živela u SIROMAŠTVU, a teški uslovi za život su joj bili SVAKODNEVICA!

Autor:

Zabava

24.06.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Mihajlovski je odrasla u teškim uslovima, iako danas živi život iz snova!

Pogledajte TROŠNU KUĆU na hipodromu u kojoj je odrasla Ana Mihajlovski: Voditeljka NE KRIJE da je živela u SIROMAŠTVU, a teški uslovi za život su joj bili SVAKODNEVICA!

Foto: ATA Images

Voditeljka Ana Mihajlovski danas živi život iz snova, uživa u luksuznom stanu u Zemunu i ima dovoljno novca da sebi i svojoj deci obezbedi lagodan život,  pa ipak nikada nije krila da je u detinjstvu živela potpuno drugačije i da nije imala sve što ima danas.

Naime, rodna kuća Ane Mihajlovski, u kojoj je provela svoje detinjstvo i danas se nalazi na beogradskom Hipodromu, gde je mnogima omiljeno TV lice odraslo sa konjima.

Kuća Ane Mihajlovski nalazi se na prostoru jednog konjičkog kluba, u kome njena majka još uvek radi, a sam objekat vodi se na Aninog pradedu, piše Story.

Prizemna kuća ima svega nekoliko prostorija, a od luksuza u kome voditeljka danas uživa nema ni traga. Za dvorište i trošnu kućicu voditeljku vezuju uspomene jer je tu odrasla sa majkom i sestrom. I danas povremeno obilazi mesto, ne samo njenog već i detinjstva svoje majke Anđe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Anina majka imala je težak život. Trebalo je živeti među muškarcima i raditi posao koji ona radi - pričao je svojevremeno izvor za medije, o Aninoj majci koja je baš kao i njen otac profesionalni džokej.

Voditeljka nikada nije krila da je odrasla u teškim životnim uslovima, ali nikada nije krila ni da joj je situacija u kojoj se mladi danas nalaze podjednako teška:

 

 

- Takođe, u ovom trenutku oko 30% mlađih od 18 godina je u riziku od siromaštva. Isto tako je jako važno da kažemo da svake godine iz Srbije ode više od 50.000 mladih ljudi. To su uglavnom obrazovani ljudi koji idu za boljim životom, negde u inostranstvo. Ipak, mislim da sam ja tu najmanje bitna, ja sam samo delić jedne stravične statistike naše zemlje i o tome treba da se piše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading