VESNA DEDIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA BEZ ŠMINKE: Pogledajte kako izgleda POZNATA VODITELJKA, svi ZANEMELI nakon prizora! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2022

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Dedić bez šminke!

VESNA DEDIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA BEZ ŠMINKE: Pogledajte kako izgleda POZNATA VODITELJKA, svi ZANEMELI nakon prizora! (FOTO)

Foto: ATA Images

Vesna Dedić voditeljka

Vesna Dedić prvi put bez šminke u javnosti iznenadila sve.

Popularna voditeljka, Vesna Dedić se više od 40 godina bavi javnim poslom. Prvi profesionalni angažman dobila je sa 13 godina u Radio Titogradu, gde je vodila dečju emisiju „Suncokrili”. Radila je potom u dnevnom listu „Pobjeda”, a zatim, u nekoliko radio-stanica, između ostalog i na Studiju B, Televiziji Politika, RTS-u, danas već i na Nova S. Za sve to vreme, uprkos brojnim teškim trenucima, kao što su gubitak roditelja, razvod braka, nije se dogodio niti jedan jedini put da je publika Vesnu mogla videti bez osmeha na licu, nedoteranu, nesređene kose i nenašminkanu, piše Story.

Prvi put ona je nedavno podelila delić svoje skrivane intime i pokazala kako izgleda bez make upa, deleći uporedo sa pratiocima na "instagramu" tajnu nege. Bjuti rutina Vesne Dedić ne razlikuje se mnogo od one koju praktikuju druge dobrodržeće dame, s tim što ona uporedo sa izgledom, vrlo radi i na svom umu, što je dodatno čini harizmatičnom i mladom duhom pa i likom. Nakon ovog njenog poteza mnogi su zanemeli i komentarisali da izgleda jako lepo.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Vesna Dedić bez šminke

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading