Gobelja ostao dužan 300 evra za IZNAJMLJIVANJE vile, LAŽ je da su na svadbu pukli 400.000 evra?! Novi SKANDALOZNI detalji iz Kaćine prošlosti ZATEKLI javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.06.2022

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović raskrinkala Katarinu Grujić!

Gobelja ostao dužan 300 evra za IZNAJMLJIVANJE vile, LAŽ je da su na svadbu pukli 400.000 evra?! Novi SKANDALOZNI detalji iz Kaćine prošlosti ZATEKLI javnost! (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. Kostić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su stali na ludi kamen, ali skandal koji je odjeknuo na svadbi, gde je oterala sedmu silu nikada neće ostati zaboravljen, sada se oglasila nekadašnja pobednica rijalitija "Farma" Jelena Golubović i otkrila detalje o bivšoj cimerki iz rijalitija, kao i o njenoj svadbi za koju ne veruje da je plaćena 400.000 kao što se priča.

Naime, Jelena Golubović je sa Katarinom Grujić imala sukob u pomenutom rijalitiju, a to joj do danas nije zaboravila.

- Katarina Grujić je jedina pevaljka zbog koje nikada nisam htela da izađem iz sobe kad je dolazila da peva u "Zadrugu". Ni da se pozdravim. Ostale su pevačice, a ona je pevaljka. Ipak, ja sam toliko popularna da žurke bez mene nikad nisu bile žurke, tako da bolje da i nije dolazila tamo da peva - kazala je Jelena, piše Kurir.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

 

- Katarina je u rijalitiju i sama pričala da je do pete-šeste godine živela u jednom beogradskom naselju gde je najjeftiniji kvadrat. Ja tamo nikad ne bih mogla da živim, ali ona je bila jako siromašna kao dete i onda je njen otac počeo da se bavi nekim biznisom pa su se preselili. Ona je bila tako zla i zavidna da je moje firmirane stvari u "Farmi" bacala u kanalizaciju i septičku jamu. Stavljala mi je sa svojom ekipom živo jaje u krevet. Posle sam morala sve ručno da perem, sve mi je uništila. Iz toga mogu da zaključim da su se njena majka i otac iživljavali nad njom kad je bila mala i da je dobijala strašne batine. To zlo u njoj potiče iz teškog detinjstva koje je imala - dodala je Golubovićeva.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

 

- Ta njihova svadba nije koštala 400.000 evra. Kakva je to svadba da to košta toliko? Je l' to bila zlatna svadba? Nije se udavala Šeron Stoun ili Naomi Kembel u Srbiji pa da toliko košta ta svadba. Ako je tačna ta priča da je Gobelja ostao dužan za iznajmljivanje vile 300 evra, to pokazuje kako je on mizeran čovek. Ja za njega nisam čula do te svadbe. On će nestati kad završi s fudbalom, a nestaće i Katarina sad kad je više niko ne bude zvao za intervjue. Ona je sad našla muža da joj bude sponzor, ali mene ne zanima ko nju finansira - zaključuje Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ala

16.06.2022 09:26

Ni Jelena nije bolja, ali ova stara mlada je sve pobedila nevaspitanjem i ponašanjem.