SASTALI SE VUČIĆ I ČAVUŠOGLU! Razgovor o bitnim geopolitičkim pitanjima! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.06.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić sastao se sa ministrom inostranih poslova Turske Mevlutom Čavušogluom koji danas boravi u poseti Srbiji.

SASTALI SE VUČIĆ I ČAVUŠOGLU! Razgovor o bitnim geopolitičkim pitanjima! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Nakon sastanka sa predsednikom, Čavušoglu će se sastati sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Srbije Nikolom Selakovićem.

Kao i uvek, imao sam otvoren i prijateljski razgovor sa ministrom spoljnih poslova Republike Turske Mevlutom Čavušogluom sa kojim sam razmotrio najbitnija aktuelna geopolitička pitanja, ali i potencijale za dodatno širenje saradnje u oblasti investicija, infrastrukture i energetike - napisao je predsednik na Instagram stranici buducnostsrbijeav.


- Saglasili smo se da je u predstojećem periodu potrebno intenzivirati rad Zajedničkog komiteta za ekonomsku saradnju, čime bi se brže realizovali postojeći planovi, ali i otvorile brojne nove mogućnosti za poslovne ljude i kompanije iz obe zemlje.-

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sunčica

16.06.2022 11:51

Puno zajedničkih interesa imamo, a postizanje dogovora i jačanje saradnje je u obostranom interesu.