Nakon SKANDALA veka na SVADBI Katarine Grujić: Isplivale nove PIKANTERIJE, pevačica KRALA hranu, bila NAJDEBLJA od svih, GLUMICA sve potvrdila! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala na svadbi Katarine Grujić, isplivavaju razne pikanterije o pevačici!

Nakon SKANDALA veka na SVADBI Katarine Grujić: Isplivale nove PIKANTERIJE, pevačica KRALA hranu, bila NAJDEBLJA od svih, GLUMICA sve potvrdila! (FOTO)

Foto: Goran Doljančević

Nakon skandala na sopstvenoj svadbi, kad je oterala sedmu silu iz samo njoj znanih razloga, a koje je pritom ona zvala, Kaći Grujić više ne cvetaju ruže, a sad su počele da isplivavaju razne pikanterije i pevačici.

Naime oglasila se Jelena Golubović, glumica, rediteljka i rijaliti igrač koja je opisala njeno ponašanje dok su bile cimerke u "Farmi", te da je ovo bahato ponašanje ne iznenađuje.

"Katarina je primitivna i nevaspitana. Pozoveš novinare, a onda nećeš da im ispoziraš za sliku? To može samo provincijalka. To je veliko nepoštovanje. A i ova Andreana Čekić, šta je umislila? I nju je stvorila sedma sila. Nemam reči, to su samo kompleksi. Pa i Gobeljić je nadmen kao da će biti fudbaler sto godina. To je bezobrazluk svoje vrste. Koliko znam Brena ni Ceca koje su najveće zvezde, nisu se tako ponašale. Ovo što je Katarina sebi dozvolila, prave zvezde ne rade i zato mogu da kažem da je ona kvazi zvezda, umišljena i do zla Boga iskompleksirana", kaže Jelena za "Svet".

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

 

Jelena i Kaća Grujić su se na Farmi žestoko sukobile, Kaća je umalo nasrnula fizički na nju, bacala joj stvari, a to nikada nisu izgladile.

"Ja sam je pitala zašto je takva jer mi nismo jedna drugoj konkurencija, razlika u godinama je velika i nije imala razloga da se tako ponaša. Ja je ne ugrožavam u njenom poslu, ona je pevaljka iza koje stoji otac ili neko, a iza mene stoji moj rad. I na Farmi je umela da pokaže svoje pravo lice, videla se njena grubost, njena netrpeljivost prema ostalim, njena gramzivost. Kažem ti, ona se ugojila kada drugi nisu imali šta da jedu! Krala je hranu od nas, što ja sebi nikada ne bih dopustila. Ona je postala snob, ali kako je brzo započela karijeru tako će brzo i da padne", misli Jelena Golubović, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading