Baka Ceki proslavila 49. rođendan, a izgleda kao BOING 747: Pevačica dobila emotivnu poruku koja je sve rasplakala! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović proslavila 49. rođendan, a emotivna poruka prijateljice je sve raznežila.

Baka Ceki proslavila 49. rođendan, a izgleda kao BOING 747: Pevačica dobila emotivnu poruku koja je sve rasplakala! (FOTO)

Foto: ATA Images

Najveća balkanska zvezda i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović napunila je 49 godina, a rođendan je odlučila da proslavi u krugu najbližih prijatelja i porodice u vili na Dedinju. Ceca je ovim povodom dobila mnoštvo čestitki, koje je podelila na Instagramu.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Ceca Ražnatović premijera

 

Među prvima je Ceci čestitala prijateljica i modna kreatorka Marijana Mateus, koja je emotivnim rečima dodirnula sve pevačicine pratioce na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marijana Mateus i Ceca Ražnatović

 

- Draga moja, želim da se smejemo, radujemo, volimo i budemo voljene još dugi niz godina. Da uživamo u svakom danu, satu i minutu ovog prekratkog života, koji nema reprizu. Uživaj u svom danu, rođendanu, od srca ti svu sreću želim - napisala je Marijana Mateus.

Osim Marijane, Ceci su lepe želje uputile i njena kuma Viki Miljković i pevačica Aleksandra Mladenović, koje su objavile zajedničke fotografije s folk divom.

 

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Ceca je proslavila i drugi rođendan svom mezimčetu, unuku Željku Ražnatoviću, a tim povodom kupila mu je omiljene igračke koje je sam birao. Takođe, proslava malog Željka prošla je u najužem krugu ljudi, prijatelja i porodice, no, jedno je sigurno, baka Ceki izgleda nikad mlađe i bolje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading