Tvrdila je da ju je PREBIO, oblatila ga, a sada mu trči u zagrljaj: Svi su čekali RAZVOD, a Dragana i Nebojša Grnčarski se POMIRILI!

Autor:

Zabava

09.06.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok preokret u odnosu Dragane i Nebojše Grnčarski, nakon navodnih batina koje je proživela u braku!

Tvrdila je da ju je PREBIO, oblatila ga, a sada mu trči u zagrljaj: Svi su čekali RAZVOD, a Dragana i Nebojša Grnčarski se POMIRILI!

Foto: ATA Images

Kao grom iz vedra neba pojavila se vest kada je Dragana Grnčarski svedočila o tome da ju je suprug Nebojša Grnčarski fizički zlostavljao, nakon čega je napustila porodičan dom. Tada se spekulisalo da su čak i nadležni organi odradili svog deo posla, a sada je usledio šok preokret u njihovom odnosu. 

Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne modne agencije, odgovorio je da su Viktor, Olga i Ignjat odlučili da žive sa njim.

Republika

Foto: E-Stock

Dragana i Nebojša Grnčarski

 

- Njihova odluka je za mene najveća satisfakcija - poručio je Nebojša, navodeći da mu je sreća dece na prvom mestu.

No, javnost je bila zbunjena, jer je tada Nebojša tvrdio da suprugu nikada nije udario, pa joj je uzvratio duplom merom i optužio da Dragana ima nedolično ponašanje. 

Republika

Foto: E-Stock

Dragana Grnčarski i Nebojša Grnčarski

 

I dok su svi čekali da vide kada će se njih dvoje papirološki i zvanično razsvesti, njihov odnos je krenuo u potpuno drugom pravcu. Dragana i Nebojša doneli su odluku da nakon 25 godina braka, daju sebi još jednu šansu i pokušaju da porodicu održe na okupu. 

Nebojša i Dragana Grnčarski prošlog vikenda viđeni su zajedno na Bajlonijevoj pijaci, što je najbolji pokazatelj da su nesporazumi iza njih, piše "Hello magazin".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dule

09.06.2022 15:53

Ovaj je veči bilde od nje!