UVALI TERET DRUGOM! Tviteraš komentarom o kući na moru pokrenuo burnu raspravu!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tviteraš pokrenuo raspravu o manama nekretnina lociranim na obali mora, većina mu je pozavidela na ovom "problemu", ali bilo je i onih koji su razumeli zbog čega ova kuća zadaje pravu glavobolju.

UVALI TERET DRUGOM! Tviteraš komentarom o kući na moru pokrenuo burnu raspravu!

Foto: Ilustracija: Pixabay

More

Ono što mnogi od nas sanjaju, neko proklinje, koliko god nam to neverovatno zvučalo.
Najbolji primer ove situacije jeste jedna objava na Tviteru korisnika upisanog kao Zgubidan, u kojoj navodi kolike glavobolje zadaje kada pravo na kuću na moru, koja je u tvom vlasništvu, krenu da polažu i rodbina i prijatelji.

- Kuća na moru ti je kazna božija, em ceo život letuješ na istom mestu, em se ne možeš kurtalisati familije i prijatelja koji se uvaljuju, a za sobom neće ni da počiste, a ne da neki račun plate - pisalo je u pomenutoj objavi, koja je pokrenula pravu lavinu komentara i otvorila nesvakidašnju diskusiju.

Masovno su krenuli da se javljaju ljudi koji ne poseduju ovako vrednu nekretninu, kako bi izrazili negodovanje ili se našalili na račun "muke" koja je korisniku upisanom kao Zgubidan bila najveća.

- A ti pokloni, ako ti je kazna. Ja uvek tako sa "teretom", jedva čekam da uvalim drugom. Joj mislim da bih se nekako snašla što je na istom mestu, nema veze, more je. Uz sve te muke ja bih volela jednu u Šušnju - bili su samo neki od odgovora na ovaj tvit.

Među njima, malobrojniji bili su oni koji su podržali frustriranog vlasnika, a neki su čak ponudili i idejna rešenja za ovaj "problem".

- Familija ne mora da zna za kuću na moru. Izdaješ pa letuješ gde hoćeš. Dakle, ovde je problem samo kuća na moru - sve ostalo je rešeno. Daš 100 evra i natovariš sebi muku + stalno letuješ na istom mestu, umesto na 50 različitih mesta. ... em odeš na odmor a opet si kuvarica, čistačica...Definitivno, ni vikendica u komšiluku mi ne treba - ređali su se inspirativni komentari.

Korisnik koji je okačio ovu objavu, odgovarao je uredno na brojne opaske, a njegova objava dobila je gotovo 5.000 lajkova, kao i 155 ritvitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading