OVAJ OGLAS JE RAZBESNEO SVE: Nije za one koji rade za 50.000 - sirotinja, STOP! Stanodavac za 35 kvadrata traži nenormalne uslove (FOTO)

Autor:

Vesti

27.05.2022

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Još jedan oglas na grupama za izdavanje stanova, privukao je pažnju i pokrenuo "živce" korisnika društvenih mreža Fejsbuk i Tviter.

OVAJ OGLAS JE RAZBESNEO SVE: Nije za one koji rade za 50.000 - sirotinja, STOP! Stanodavac za 35 kvadrata traži nenormalne uslove (FOTO)

Foto: pixabay.com

Naime, na stranici "Izdavanje stanova u Novom Sadu" koja je otvorena grupa za oglašavanje, jedan od korisnika postavio je oglas kojim izdaje stan od 35 kvadratnih metara i koji citiramo u celosti:

- Izdaje se stan od 35 m2 u Radničkoj ulici. Stan je u fulu. Cena je 370 eura. Stan nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara. Stan je namenjen bogatijim studentima sa juga Srbije ili iz Bosne - stoji u oglasu.

Ispod oglasa se gotovo po pravilu nižu stotine različitih komentara, a većina njih složna je u tome da stanodavac "očigledno ne želi sirotinju u svom stanu", pa je tako i glavni opis jednog od komentatora na Tviteru upravo "Sirotinja stop".

Korisnici društvenih mreža komentarišu i sam izgled stana i ono što se za pomenuti novac nudi u njemu.

- Ako je ovo ful pa kako izgleda stvarno ful da li vi uopšte znate šta je ful stan. Bože šta vama znači ful - napisao je jedan korisnik.

- Došlo je vreme da radimo samo da platimo za stanovanje - napisao je drugi.

- Od sad smo mi sa severa Srbije zvanično i sirotinja. Pa druže, ja plaćam 270e za 74m2. Urazumite se - nastavljaju se komentari.

Bilo je i onih koji su se žalili da im ostali stanodavci pišu da smeštaj izdaju za prenisku kiriju.

- Ljudi su postali jako velika stoka. Pre mesec dana sam postavila oglas da izdajem potpuno namesten stan od 60 kvadrata za 120e. Poruke koje sam dobijali-zašto tako malo?ja izdajem 35kvadrata za 200e Nemoj da nam spustas cenu,pokusavam da izdam takav stan za 250e - napisao je jedan korisnik Tvitera.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading