Ovo je UBIJENI OTAC Ognjena Amidžića, na kog je ispaljeno 300 metaka: Voditelj podelio NIKAD VIĐENU fotku sa njim, kadar koji će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić podelio je fotografiju iz detinjstva, na kojoj pozira sa ocem Zoranom Amidžićem!

Ovo je UBIJENI OTAC Ognjena Amidžića, na kog je ispaljeno 300 metaka: Voditelj podelio NIKAD VIĐENU fotku sa njim, kadar koji će vas RASPLAKATI! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić na svom Instagram profilu podelio je sa svojim pratiocima nikad viđenu fotografiju sa njegovim pokojnim ocem Zoranom Amidžićem. Naime, fotografija je nastala davne 1979. godine, kada je Ognjen imao samo četiri godine. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić

 

Na fotografiji se može videti cela porodica, i dok je Ognjen bio u očevom naručju, sa druge strane, majka drži njegovu rođenu sestru. Poznato je da voditelj retko kad priča o detinjstvu, a tek na društvenim mrežama ne deli svoju intimu, kao i fotografije. Međutim, ovaj kadar raznežio je sve, jer su njegovi pratioci na Instagram profilu imali uvid u delić Ognjenovog detinjstva.

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Zoran Amidžić Instagram

 

Inače, Zoran je tragično nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama. Na Zorana je tada ispaljeno više od 300 metaka, a ni dan danas nije otkriveno ko je usmrtio Ognjenovog oca. 

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - rekao je Ognjen svojevremeno i dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ognjen Amidžić o ocu Zoranu Amidžiću

 

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kada se to desilo. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za mene i sestru i zato ću biti večno zahvalan - istakao je Amidžić, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mare

27.05.2022 14:10

7000 metaka…

Odgovori 11 20
Kole

27.05.2022 16:00

To su hrvatski heroji poput onih pilota sto pobise decu

Odgovori 29 10
Zoka

28.05.2022 19:24

Evo se rasplakah.

Bojan I.

17.06.2022 12:05

Sećam se priloga na TV-u, njega i njegovog kolegu koji su išli autom zaustavili su na kontrolnom punktu i tu ubili. A sad da je bilo 300 metaka, pa i nije. Bio je prilog, prikazan je auto.