Stanija Dobrojević RASKINULA sa Markom Markovićem: Starleta se vratila u Srbiju, pa je sačekao POTPUNI HAOS, otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM i gde je Pablo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

27.05.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević po povratku u Srbiju otkrila je za portal Republika.rs da je raskinula sa dečkom Markom Markovićem!

Stanija Dobrojević RASKINULA sa Markom Markovićem: Starleta se vratila u Srbiju, pa je sačekao POTPUNI HAOS, otkrila u kakvim je odnosima sa BIVŠIM i gde je Pablo! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Starleta Stanija Dobrojević nakon dugog boravka u Americi, napokon se vratila u Srbiju. Staniju je kako saznajemo, sačeko brat Sani Dobrojević na aerodromu, a uspeli smo da saznamo i gde je starleta prvo otišla. 

 

 

Naime, kako su joj se obaveze nagomilale u Srbiji, Stanija je odlučila da spakuje kofere i vrati se, a odmah je sa bratom otišla u Rumu, kod majke Slavice Dobrojević, kako bi sa njima provela vreme, budući da ih nije videla nekoliko meseci.

Stanija je na Instagram profilu objavila fotografiju iz aviona, čime je i najavila povratak u Srbiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram

Portal Republika.rs sačekao je Staniju na aerodromu, a tom prilikom nam je otkrila sve o novostima u njenom životu. 

 

Međutim, Staniju je sačekao haos u Srbiji! Naime, kako smo ranije pisali, Stanija je kupila skupoceni penthaus, koji je počela da opremlja pre nego što je otputovala iz Srbije za Ameriku, a kada se vratila, sačekao ju je potpuni haos, budući da su radovi i dalje u toku. 

Ona je sa pratiocima na Instagram profilu podelila delić atmosfere iz njenog novog penthausa, koji je sav u najlonu zbog radova. 

 

 

- U stanu i dalje radno - napisala je Stanija, a potom se oglasila za naš portal:

- U stanu sam sada trenutno, zatekli ste me, radno je, sa majstorima sam. Pokušavamo da završimo što pre, ostalo je još malo da to izgleda onako kako sam zamislila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević penthaus

Međutim, Stanija nam je otkrila i da je raskinula sa dečkom Markom Markovićem, samo do sada nije želela da se oglašava na tu temu. Kada smo Staniju upitali u kakvim je odnosima sa Markom i gde se Pablo, njen pas trenutno nalazi, ispričala nam je sve. 

 

- Iskreno, nisam se oglašavala dok sam bila u Americi na temu temu, ali istina je da Marko i ja više nismo zajedno. Čujemo se, ostali smo u korektnim odnosima i moj Pablo je još uvek kod njega. Ovih dana treba da se vidimo da mi ga preda - izjavila je Stanija za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading