Aleksandra Mladenović o osobinama svog PARTNERA, pa priznala: Popularna sam, ali me to ne dotiče! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video format "Lično sa..." u produkciji Republika TV-a, svakog utorka od 21 čas, naše poznate javne ličnosti stavlja na teške zadatke. Ove sedmice ugostili smo pevačicu Aleksandru Mladenović.

Aleksandra Mladenović o osobinama svog PARTNERA, pa priznala: Popularna sam, ali me to ne dotiče! (VIDEO)

Foto: Printscreen Republika TV

Aleksandra Mladenović

Aleksandra Mladenović ove nedelje odgovarala je na naša pitanja, te je između ostalog istakla koje tri osobine treba da ima muškarac sa kojim se zabavlja.

- Da bude dobar čovek, da bude veran, da bude normalan i da ima harizmu čime će da me privuče. Ne gledam fizički izgled da bude presavršen, jer takvi se ne ispostave kao dobri - rekla je Aleksandra, koja uživa u vezi sa kolegom iz Zvezda Granda, Isakom Šabanovićem

Folkerka je govorila o svojoj popularnosti, kao i o tome šta joj je najveći uspeh u životu:

- Smatram sebe popularnom, ali mene to ne dotiče. Moj najveći uspeh u životu je moja porodica, bratanica i moj brat, kao i sve što sam do sada postigla - moje pesme i karijera gde sam sve izgradila bez da iko može da uperi prstom u mene da mi je bilo šta pomogao sem Zvezda Granda koje su mi otvorili vrata. Zahvalan sam Saši Popoviću i Žiki Jakšiću koji su nam otvorili vrata, gde smo dobili neku odskočnu dasku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading