Evo gde je uhvaćena Milica Dabović nakon što je uzela NOVAC od bake koja je prosila: Dirljiv prizor koji je RASTOPIO i najtvrđa srca! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović uhvaćena sa sinom!

Evo gde je uhvaćena Milica Dabović nakon što je uzela NOVAC od bake koja je prosila: Dirljiv prizor koji je RASTOPIO i najtvrđa srca! (VIDEO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica Dabović, poznata košarkašica u žižu javnosti je dospela pored toga što je bivši verenik prevario, kad se ostvarila kao majka, tako što je opljačkao i ukrao detetova kolica ni manje ni više, nakon toga je prodavala je svoje stvari na društvenim mrežama da bi preživela, a ovaj put je učinia dobro delo i prukupljala novac za malog Jakova, kome je hitno potrebna novčana pomoć

Naime, Milica Dabović je sa kutijom išla po Knez Mihailovoj, u koju su humani ljudi ubacivali novac, pa i baka koja je prosila, a koja je dala svoj poslednji novac za bolesno dete.

Nakon što je skupila dovoljno novca, Milca je na humanitarnom koncertu za malog Jakova, uhvaćena sa svojim sinom. Sedeli su na stepenicama, a ona mu je objašnjavala dešavanja. Prizor majke i sina je rastopio i najtvrda srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Max

08.06.2022 11:45

Ja sam pre svega majka!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zex

08.06.2022 13:40

Tekst je jako tezak za razumeti. Uzas

Alekx

08.06.2022 14:13

Ja sam pre svega BORAC, MAJKA, kazem sve sta mislim! o.O