OTKRIVENO ko je uzeo pare od bake koja PROSI NA ULICI: U pitanju je POZNATA ličnost koju svi odlično znaju, javnost ostala ZATEČENA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko je držao kutiju za prikupljanje novčanih sredstava za malog Jakova, a kome je baka iz Knez Mihailove dala poslednji novac.

OTKRIVENO ko je uzeo pare od bake koja PROSI NA ULICI: U pitanju je POZNATA ličnost koju svi odlično znaju, javnost ostala ZATEČENA! (VIDEO)

Foto: Instagram

Snimak koji je juče dospeo u žižu javnosti, a u kom jedna baka koja prosi u Knez Mihailovoj ulici i izdvaja poslednji novac iz svoje kutije da da za malog Jakova kome je urgentno potrebna pomoć je izazvala salvu komentara, a malo ko zna da je taj snimak napravila Milica Dabović.

U snimku na kom se vidi jedna baka koja prosi u Knez Mihailovoj ulici kako daje pare za lečenje bolesnog deteta, čuje se ženski glas koji odbija i govori da će dati novac umesto nje, ispostavilo se da je ovo glas košarkašice Miice Dabović. za koju se zna da je veoma humana, kao i da živi sama sa svojim jedincem.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović je nosila kutiju i prukupljala novac u humanitarne svrhe

 

- Od juče smo dobili ne znam koliko pitanja za baku, i svi pitaju kako da joj se pomogne. Ja sam posle 3 meseca prvi put došla u Beograd, prolazili smo Knezom, molila sam ljude da daju novac za dečaka Jakova Kovačića. Odjednom, javlja se baka da želi da stavi pare u kutiju. Ja facinirana, šokirana, vidim da ima malo para, bilo me sramota, htela sam ja njoj da dam, ali nije bilo šanse. Ona je rekla da Bog treba da spasi svu decu i da samo roditelji znaju kako je njima. Očarana sam bakom- kaže Milica koja dodaje da ne prestaje da misli na ovu humanu baku, piše Espreso:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krivokapic_luka

 

- Ja sam samo razmišljala i pričala o baki, ostavila me bez teksta. Drago mi je što je taj snimak brzinom svetlosti dospeo svuda, da ljudi vide da dobro još postoji u narodu. Ja se toga plašim, da je dobro nestalo i uvek me strah, ali baka je pokazala da dobrota postoji - dodaje Milica.

Milica skupljala novac za Jakova

Milica je, inače, u Knez Mihailovoj skupljala novac za Jakova Kovačića (1), koji je rođen 12.9.2020. godine u Beogradu sa samo 770 grama, kao preživela beba iz uredno vođene i kontrolisane blizanačke trudnoće.

Problemi su počeli u 22. gestacijskoj nedelji kada je prestala srčana radnja prvog blizanca. Tri nedelje posle se rodio Jakov. Usled komplikacija na porođaju, Jakov je doživeo traumu i od tad kreće njegova borba za život.

U drugom danu života prebačen je na Institut za neonatologiju. Intubiran je kao ekstremno nezrelo novorođenče u teškom kliničkom stanju.

Ultrazvuk mozga pokazao je krvarenje II stepena da bi se nakon par dana pogoršalo u IV stepen krvarenja u mozgu koje je prouzrokovalo cistu.

Kada je bi star svega sedam dana, Jakovu su počeli da otkazuju bubrezi. Imao je i neonatalne konvulzije. Moždane komore su nastavile da rastu pritiskajući mozak. Na mehaničkoj ventilaciji je proveo dva meseca, a na oksigenoterapiji četiri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading