RASTANAK je bio jedino REŠENJE: Bojana Ristivojević ostala sama usred TRUDNOĆE, postala SAMOHRANA MAJKA, evo šta se sad dešava sa ocem njenog deteta!

Autor:

Zabava

07.06.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević progovorila o majčinstvu, i osvrnula se na oca svog deteta!

RASTANAK je bio jedino REŠENJE: Bojana Ristivojević ostala sama usred TRUDNOĆE, postala SAMOHRANA MAJKA, evo šta se sad dešava sa ocem njenog deteta!

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević se krajem septembra porodila i ostvarila se u ulozi majke, na svet je donela ćerku Mitru, u najgorem periodu je ostala sama, jer su partner i ona odlučili da stave tačku na vezu. Danas ona smatra da je to bilo jedini rešenje i prava odluka jer sse sve stvari dešavaju sa razlogom, a mala Mitra ima oba roditelja pored sebe.

- Mitra je već napunila osam meseci i ovaj prvi period je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga - rekla je Bojana.

Kako kaže, odluka da se rastane sa partnerom usred trudnoće je bila teška, ali da je i sad sigurna da je ta odluka bila ispravna:

- Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života - dodala je ona. 

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

 

A o Mitri priča sa širokim osmehom:

- Ona se ne smiruje! Konstantno je uključena u sva dešavanja. Svuda je vodim sa sobom, kod svih hoće u ruke, svakome se nasmeje... Uživa da se vozi u kolima, da putuje. Onakva je kakvom sam je zamišljala i zahvalna sam bogu na tome - rekla je Bojana.

I pored toga što se porodila pre osam meseci, Bojana se već vratila na posao i kaže da joj najviše prija jutarnji program.

- Ne mislim da sam požurila, jer sam se vratila kako bih radila samo petkom. Mitra i ne oseti da me nema, jer kada sam na poslu, ona spava. Tako sam uspela da napravim balans, da ne postanem jedna od onih posesivnih majki koja se ne odvaja od deteta i samo od njemu priča - a plašila sam se toga. Prija mi odlazak u redakciju, kafa s kolegama i rad na jutarnjem programu - rekla je ona za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Jeca

08.06.2022 01:59

Bravo, Bojana! Samo napred.