ŠOLAKOVI MEDIJI BI MOGLI DA OPEKU JEZIK: Otkazivanjem dolaska Lavrova Srbija profitirala! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.06.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od trenutka kada je najavljena i otkazana poseta ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova, Šolakovi mediji uporno nadaju vlast i Srbiju, pokušavajući da degradiraju uspehe srpskih pregovora sa visokim zvaničnicima Zapada i Rusije. U jutaranjem programu na televiziji N1, situacija je došla do usijanja.

ŠOLAKOVI MEDIJI BI MOGLI DA OPEKU JEZIK: Otkazivanjem dolaska Lavrova Srbija profitirala! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Novinar Petar Peca Popović je gostujući u Šolakovim medijima provocirao otkazivanje posete ruskog šefa diplomarije Sergeja Lavrova, kome je dolazak bio onemogućen zbog zatvaranja vazušnih puteva Bugarske, Crne Gore i Severne Mađarske. 

Da ludilo Šolakovih medija ne zna za granice, pokazuju i reči novinara, koji je podrugljivo dao ideju kako bi Lavrov mogao da dođe podmornicom do Kladova. 

- Ako se Rusi hvale da podmornicama mogu da dođu do Stokholma i Osla, zašto Lavrov nije došao podmornicom do Kladova? Malom finom podmornicom do Kladova gde će ga Vučić dočekati -  rekao je on u emisiji Novi dan na televiziji N1 i dodao da to može da se doživi kao šala, ali da je isto tako moguće da se dođe do Srbije.  

Foto: YouTube/Printscreen

 

Nije se ni tu zaustavio, već je nastavio da ocenjuje kako je to Srbiji dobro došlo, jer se izvukla iz čeljusti osuda Zapada. 

Otkazivanjem posete ruskog šefa diplomatije Lavrova Srbija je profitirala jer je izbegla novu satanizaciju, a da je Lavrov dobio saznanje da je ceo svet protiv njega - dodao je Peca. 

Pokazujući potpuno nepoštovanje prema državnim zvaničnicima Rusije i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, novinar je odlučio da izgovara potpuno nepovezane i sumanute reči. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading