ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU! Tukao nevenčanu suprugu u Novom Sadu, dok je držala dete u parku (VIDEO)

Autor:

Hronika

07.06.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu je osumnjičenom A.G (23) iz Novog Sada, koji se tereti za izvršenje krivičnog dela nasilje u porodici, odredio pritvor u trajanju do trideset dana.

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU! Tukao nevenčanu suprugu u Novom Sadu, dok je držala dete u parku (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram/192_rs

- Pritvor je određen nakon saslušanja osumnjičenog, i to iz razloga što sud smatra da bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo. Pritvor po ovom rešenju može trajati do dana 06. jula, a protiv sudske odluke o pritvoru, osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe vanpretresnom veću Osnovnog suda u Novom Sadu - kažu u Službi za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu, prenosi Kurir.

Pre toga osumnjičeni je saslušan u Osnovno javno tužilaštvo koje je zatražilo pritvor do 30 dana za A. G. (23) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu D. T. (28).

Podsetimo, A. G. (23) iz Novog Sada, uhapšen je u nedelju zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu nevenčane supruge D. T. (28) iz Novog Sada.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom osvanuo je na društvenim mrežama i naišao je na oštru osudu javnosti. Komšije su videle da muškarac tuče ženu i odmah su pozvale policiju, a patrola je brzo došla u Ćipranovu ulicu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading