Pevala gostu u KAFANI deset puta svoj HIT, spasila mu BRAK, pa dobila "MEČKU U KEŠU": Marija Lukić novac od bakšiša INVESTIRALA u KARIJERU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Lukić ima neverovatnu priču koja je proslaviila, neverovatni bakšiš uložila u karijeru!

Pevala gostu u KAFANI deset puta svoj HIT, spasila mu BRAK, pa dobila "MEČKU U KEŠU": Marija Lukić novac od bakšiša INVESTIRALA u KARIJERU! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Marija Lukić, mlada nada i jedna od najtraženijih mladih vokala i sa sigurnošću se može reći jedna od najvećih kraljica kafana među novom generacijom pevača, iza sebe ima fantastičnu priču koja je sve oborila sa nogu.

Naime, pevačica je dobila vrtoglav bakšiš koji je uložila u karijeru, a način na koji se to dogodilo je kao priča iz bajke.

 

 

Nedavno je javnost je procurela informacija izvora koji je svedočio dogadjaju da je, u jednom crnogorskom klubu, Marija od nepoznatog fana dobila torbu punu para, zato što mu je deset puta zaredom otpevala svoj hit “Loši geni”. Čovek je tvrdio da je ta pesma “proradila”, uspela da mu vrati ženu kući i da sačuva brak, piše Stage.rs

 

 

Kako izvor navodi, a Lukićeva potvrdjuje, gost je hteo da časti pevačicu novim modelom Mercedesa, ali pošto je žurka završila u sitne sate, doneo joj je narandžastu torbu i rekao da joj poklanja mečku u kešu! Na veliko iznenadjenje kolega i javnosti, Lukićeva je “mečku” investirala u karijeru, uprkos očekivanjima da će ispred kuće u kojoj živi ipak zablistati luksuzni automobil. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading