Cakana o ĆERKI koja je otišla u Rusiju: Ta scena mi stoji kao RUPA U GRUDIMA!

Autor:

Zabava

07.06.2022

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana o ćerki koja

Cakana o ĆERKI koja je otišla u Rusiju: Ta scena mi stoji kao RUPA U GRUDIMA!

Foto: printscreen youtube grand magazin

Dragica Radosavljević Cakana bila je veoma tužna kada je njena ćerka pre 15 godina sa porodicom napustila Srbiju.

- Bilo je jako teško, te scene ne mogu da zaboravim i uvek mi stoje kao rupa u grudima. Stresno je, užasno je stresno. Da je otišla samo sa mužem ja bih možda lakše prihvatila, ali troje male dece i ona... Naravno, ja sam znala da idu gde je super, gde su pozvani imaju posao sve je na tacni, ali meni su oni nedostajali - ispričala je Cakana u Grand magazinu.

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana

 

Cakani je najveću podršku pružao suprug Nebojša.

- Ona je imala 16 godina kada smo Nebojša i ja počeli da živim zajedno i odmah je to prihvatila. Oni su se oduvek voleli. Marija je odrasla u ljubavi između njenog oca i mene, mi smo se rastali kada smo shvatili da nema te ljubavi da nismo više tako vezani, a da naše dete neće da pati. Marija to nikad nije osetila. Imamo svi dobar i korektan odnos.

Pevačicini najstariji unuci, Dunja i Uroš, vratili su se da žive u Beograd, dok su ćerka i zet sa najmađom ćerkom još uvek u Moskvi:

- Važno je da su Dunja i Uroš tu. Oni imaju preko 20 godina, ali ja se osećam kao da su oni još mala deca kojima sam ja potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading