TEŠKO BAHAĆENJE LJUBIMCA SOCIJALISTA! Zagrađanin živi bolje nego većina Srba: Pas mu pije šampanjac, vozi se džipom i putuje po svetu (FOTO)

Autor:

Vesti

07.06.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Instagramu kači slike na kojima kuče pozira u Los Anđelesu, Njujorku, kako se odmara pored bazena. Zagrađanin kaže da je sve to normalno jer je Donalda tretirao kao čoveka.

TEŠKO BAHAĆENJE LJUBIMCA SOCIJALISTA! Zagrađanin živi bolje nego većina Srba: Pas mu pije šampanjac, vozi se džipom i putuje po svetu (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ/instagram.com/printscreen

Obest socijalista je dostigla novi nivo. Pored luksuznih nekretnina, abnormalnih plata, skupih automobila i mahanja tompusima, sad su počeli da se hvalisaju kako uživaju njihovi kućni ljubimci. Tako je Vladan Zagrađanin, predsednik Izvršnog odbora SPS, optužen u aferi "kofer", odnosno njegova porodica otvorila Instagram nalog psu Donaldu, gde kače slike kučeta kako se odmora pored bazena, vozi se land roverom, džipom od oko 100.000 evra, putuje, obilazi restorane, proslave rođendana, pored šampanjca mojet (boca ovog pića košta nešto manje od 10.000 dinara)...

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zagrađanin sa svojim psom

I nije problem što nečije kuče uživa. Problem je to što ovo kuče, kuče jednog političara, živi bolje od većine građana Srbije. E sad, otvara se ovde još jedno pitanje - kako je tata Zagrađanin, kako je potpisan ispod nekih kučetovih slika, uspeo da obezbedi svu ovu raskoš...

AVALA KAO AMERIKA

Prema izveštaju Agencije za borbu protiv korupcije, Zagrađanin zarađuje mesečno 33.148 dinara, kao narodni poslanik, a u vlasništvu ima polovinu trosobnog stana od 138,46 metara kvadratnih, u pitanju je ugovor o poklonu, kao i garsonjeru od 27 metara kvadratnih.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Pas ga živi sve u šesnaest

Kidiše na policiju, u stranci se krste

Kako saznaje Srpski telegraf u vrhu SPS, Zagrađanin želi da bude ministar policije!

- On je toliko ušao u tu priču da priča koga bi on gde postavio za načelnika. Ej! Prvo, nema šanse da dobije tu funkciju u preraspodeli, a drugo, on, koji je bio glavni u aferi "kofer", sad hoće da vodi sektor policije. Svi smo u šoku šta priča - kaže izvor našeg lista.

U razgovoru za naš list Zagrađanin kaže da ljubimca tretiraju kao čoveka, da živi kao prosečan svet, a na opasku da ipak živi u vili s bazenom poručio je besno: "Pustite to".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Vožnja u skupocenom džipu

- Nisam otvorio Instagram nalog ja. I nije to ker, to je naš ljubimac, to je član familije, vodimo računa o njemu. Tretiramo ga kao čoveka - kaže Zagrađanin.

Na nekim od fotografija, na mestu gde se postavlja lokacija (obično lokacija gde je nastala fotografija), naveden je Los Anđeles ili Njujork. Međutim, Zagrađanin tvrdi da niko od njih nije putovao u SAD. A to što kuče pozira u land roveru, objašnjava:

Proslavilo ga koferče

Zagrađanin je široj javnosti postao poznat kao učesnik velike afere "kofer". U januaru 2006. uhapšen je u stanu tadašnjeg viceguvernera NBS Dejana Simića. Zagrađanin se u Simićevom stanu pojavio u društvu Ivice Dačića. Policija je upala 15 minuta nakon što je Dačić napustio stan, a tom prilikom u stanu je pronađen kofer sa 100.000 evra. Simić i Zagrađanin su u međuvremenu oslobođeni optužbi za primanje mita, dok se Dačić u postupku pojavio kao svedok.

Nakon afere Zagrađanin je godinama bio u ilegali.

- Ja nemam džip, to su možda prijatelji od ćerki. (Sad već besno) Je l' može da se vozi (pas), neće da pešači... Možda su išli na izlet na Avalu...

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Malo i u kancelariji

MOŽE GDE GOD HOĆEŠ

Kada je reč o vili s bazenom, i za to je ovaj socijalista imao spreman odgovor.

ZVANIČNA IMOVINA

33.148 dinara poslanički paušal

trosoban stan 138,46 m2, vlasnik je polovine tog stana koji je deo ugovora o poklonu

garsonjera 27 kvadrata kupovina

tvrdi da nema automobil

- I sami znate da možete da se slikate gde god hoćete. Ja šetam pored Košutnjaka, možemo tu negde da svratimo i da se slikamo - kazao je.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

...izležavanje i na bazenu

Ipak, na insistiranje da kaže koji je to (javni) bazen, kao što tvrdi, pa da se uporedi prema pločicama, odbio je da kaže. Paralelu da njegovo kuče živi bolje od 90 odsto građana Srbije ocenio je kao glupu priču i poručio da živi kao prosečan svet.

Na opasku da ipak živi u vili s bazenom kazao je:

LIČNA KARTA

Vladimir Zagrađanin

rođen 30. maja 1968. u Sjenici

diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu

član SPS od osnivanja, 1990.

poslovni direktor te partije bio je od 2003. bio do 2006.

od 2015. član Predsedništva SPS

poslanik od juna 2016.

član skupštinskog odbora za odbranu i unutrašnje poslove

2017. izabran za predsednik Izvršnog odbora SPS

- Pustite to. Sve moje možete da pogledate od 2017, kad sam stupio na prvu funkciju.

S druge strane, na dodatno pitanje da li je svu svoju imovinu prijavio agenciji nije odgovorio.

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading