Tri decenije se SPEKULISALO, a sada je konačno OBELODANJENO: Evo šta se dešava između Suzane Mančić i Frana Lasića, NAPOKON OTKRIVENA ISTINA ODNOSA!

Autor:

Zabava

31.05.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom odnosu su Suzana Mančić i Frano Lasić!

Tri decenije se SPEKULISALO, a sada je konačno OBELODANJENO: Evo šta se dešava između Suzane Mančić i Frana Lasića, NAPOKON OTKRIVENA ISTINA ODNOSA!

Foto: Republika

Za Suzanu Mančić i Frana Lasića se skoro četiri decenije spekulisalo da postoji neka tajna veza, još otako su se prvi put slikali za jednu naslovnicu,  a tada je čak i glasio naslov "Ljubav ili prijateljstvo?" Iako su se, kako kažu, tri decenije konstantno susretali, pred kamerama su se opet našli tek nakon 30 godina, kada su oboje već bili u srećnim brakovima i to na snimanju serije "Selo gori, a baba se češlja".

Tada su i otkrili da njihov blizak odnos predstavlja jedno divno, dugogodišnje prijateljstvo.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Frano Lasić

 

- Tri decenije poznanstva nije mali period, a mi smo se susretali tokom svih tih godina na nekim snimanjima, raznim dodelama nagrada, muzičkim druženjima sa zajedničkim prijateljima, uz mnogo pesme i smeha, pa je tih tridesetak godina prošlo u trenu - rekao nam je Frano, a Suzana otkrila da su u trenutku sklapanja poznanstva njih dvoje bili u zenitu popularnosti.

- Frano je tada harao sa svojim hitovima koji su aktuelni i danas, a ja... Da se ne hvalim, lepa, mlada, popularna. Stalno smo se sretali na nekakvim koncertima, dodelama nagrada i malo-pomalo počeli smo da se družimo. Imali smo i mnogo zajedničkih prijatelja, za nas je Jugoslavija bila mala, piše Story.

Suzana je svojevremeno o njihovom prijateljstvu otkrila:

- Frano je jako prijatna osoba, vedra i iskrena, lepo vaspitana, ne mangupira se, svestan je svog izgleda, on je privlačan muškarac, ali nije żenskaroš. Lako je voleti ga i biti prijatelj sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Gdja K

31.05.2022 20:30

Frano je nikakav muškarac Slabić A nije ni neki glumac a naročito ne pjevač.A I Suzana je svaštarila po tv ekranima netalentovana glumica pjevačica voditeljica.U sve se mješa Nešto drugo joj je održavalo karijeru