JUTARNJI ŠOK: Stanković ostao bez BITNOG šrafa u Zvezdi!

Autor:

Sport

31.05.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crveno-belih sigurno nije očekivao ovakav razvoj događaja na pauzi između dve sezone.

JUTARNJI ŠOK: Stanković ostao bez BITNOG šrafa u Zvezdi!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na zasluženom odmoru pošto su drugu godinu zaredom osvojili duplu krunu u srpskom fudbalu.

Podsetimo, crveno-beli su peti put  zaredom bili najbolji u Superligi Srbije, dok su u finalu Kupa Srbije na Marakani pobedili večitog rivala Partizan sa 2:1.

Republika

Foto: Starsport

Šampionska fotografija fudbalera Crvene zvezde ispred severne tribine i Delija

Ipak, Dejan Stanković, trener crveno-belih suočio se sa neočekivanim problemom u pauzi između dve sezone i ostao je bez bitnog šrafa u timu.

Naime, prvi pomoćnik popularnog Dekija, Nebojša Milošević sinoć se putem društvenih mreža oprostio od kluba, a prema informacijama koje kruže, on želi da se ponovo vrati samostalnom trenerskom poslu.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Milošević i Dejan Stanković

Nebojša Milošević je prethodne dve i po godine bio u timu Dejana Stankovića, a uspešno ga je odmenio i kao glavni strateg na mečevima Lige Evrope protiv Genta i Slovana iz Libereca sa dve pobede, a tada je Deki bio suspendovan zbog crvenog kartona protiv Hofenhajma.

Nebojši je ovo bio treći mandat u Crvenoj zvezdi, pošto je bio pomoćnik i Vladimiru Petroviću Pižonu i Nenadu Lalatoviću, a na klupi je sedeo na 215 mečeva.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Nenad Sakić i Nebojša Milošević

Milošević je trenersku karijeru počeo upravo na Marakani kao asistent, a potom je samostalno vodio obrenovački Radnički, BSK Borču, Rad, pa se vratio na Marakanu kao pomoćnik, a isto je radio i u Kini u Čangčun Jataiju. 

Usledilo je poziv Radnika iz Bijeljine, a potom ponovna uloga pomoćnika u Rigi. Radio je u egipatkoj El Guani kao prvi trener i onda je stigao poziv Dejana Stankovića.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Milošević

Zanimljivo da je ovo druga sezona zaredom gde popularni Deki ostaje bez prvog pomoćnika pošto je prošlo leto Miloš Milojević otišao sa Topčiderskog brda i postao trener Hamarbija, a sada je u Malmeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading