Slađa Alegro BRUTALNO o Konstrakti: "Ne razumem tu muziku, bolje su mi bile Hurricane od nje" (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.05.2022

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro za portal Republika.rs otkrila je kakvo mišljenje ima o Konstrakti.

Slađa Alegro BRUTALNO o Konstrakti: "Ne razumem tu muziku, bolje su mi bile Hurricane od nje" (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac, D. Kadić, Ata Images

Pevačica Slađa Alegro pred našim kamerama tokom promocije koleginice Seke Aleksić progovorila je o svim novostima u njenom životu.  Međutim, ono što je svima privuklo pažnju prethodnih nedelja svakako da je Evrovizija i naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta, pa nam je Slađa priznala da ne razume potpuno tu vrstu muzike, te da su joj Uraganke bile mnogo bolje. 

 

 

- Divna je, ja mislim da to i ptice na grani znaju koliko mi je draga i koliko je volim iskreno i od srca. Ne doživljavam je kao kolegu, naše druženje nema veze sa poslom, to je nešto drugačije i na višem nivou. Sve sam čula, sve pesme, moderno je, novi zvuk, sviđa mi se što je malo drugačija. 

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Slađa Alegro

 

Slađa Alegro prokomentarisala je i srpsku predstavnicu ovogodišnje Evrovizije, koja je uspela da Srbiji donese čak peto mesto u finalu. 

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta Evrovizija 2022

 

- Ne mislim ništa, Evroviziaj je bolna tema za mene, čini mi se da nisam dovoljno kompetentna za moderno vreme i muziku, ima par numera koje sam zapamtila, ali svakako, nekako je daleko od onoga što je nekada bilo, ne znam zašto idemo tim putem, ja sam više za, ne mogu reći normalnijih, ali za malo više muzike i pevanja. Ne kažem da mi se ne sviđa, ali ne mogu da komentarišem nešto što ne razumem. Naravno da sam htela da se plasira što bolje, prošle godine su mi devojke bile fenomenalne, baš sam navijala za njih. To što prođe ne znači da je najbolje, neka pesma sa tako velikih festivala prođe i sluša se. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading